Roxana Ionescu si Tinu Vidaicu s-au casatorit in mare secret astazi! Frumoasa mireasa si mirele ei au stralucit in ziua in care au spus cel mai hotarat “Da!” din viata lor, iar alaturi le-au fost cateva rude, dar si cativa dintre prietenii apropiati. Cei doi soti, de azi si cu acte, au atras toate privirile datorita tinutelor pe care le-au ales in ziua cununiei civile.

Roxana Ionescu si Tinu Vidaicu au facut cununia civila in secret

Dupa o relatie de mai bine de cinci ani, timp in care au trait si experiente frumoase, dar si cateva triste… Tinu Vidaicu si Roxana Ionescu au devenit oficial sot si sotie! Cei doi au pasit de mana in aceasta dupa-amiaza in fata ofiterului de la Starea Civila din Timisoara, unde au planuit ceremonia in mare secret. Dupa cum puteti vedea in galeria foto a articolului, mirele si-a ales un costum negru elegant. Cand a fost facuta publica poza cu tanarul afaceris a fost scrisa urmatoarea descriere: “Croiala impecabila, liniile perfecte si atitudinea de gentleman adevarat, inrameaza tabloul unui eveniment reusit. Iti multumim pentru increderea acordata Tinu!”.

Vom reveni cu detalii de la cununia civila a Roxanei Ionescu si a lui Tinu Vidaicu.
Roxana Ionescu si Tinu Vidaicu, nasi de fetita

Rochia eleganta si sexy de mai jos a fost imbracata de Roxana Ionescu in weeekend, la petrecerea de botez a unei fetite pe care ea si Tinu Vidaicu au crestinat-o.

Roxana Ionescu, ceruta de sotie de Tinu Vidaicu in 2019

Roxana Ionescu a fost ceruta in casatorie de Tinu Vidaicu la sfarsitul lunii aprilie 2019, dupa ce au aflat ca vor deveni parinti.

“Este cel mai frumos lucru dupa ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul asta a inceput in forta si o sa se termine la fel pentru ca in octombrie este data in care vom face cunostinta cu bebe. Dupa care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta”, a declarat Roxana Ionescu in cadrul unui interviu mai vechi oferit pentru Antena Stars.

Din pacate, cu cateva saptamani inainte sa nasca, fosta asistenta TV a pierdut sarcina. Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii dupa aproape 15 ani de activitate si s-a mutat la Timisoara ca sa fie mai aproape de logodnicul ei, Tinu Vidaicu, un om de afaceri timisorean. Fosta “Mama Natura” nu se grabeste sa imbrace rochia de mireasa, ci se bucura de fiecare clipa petrecuta cu partenerul ei. Vedeta a implinit 34 de ani pe 22 aprilie 2019.

coral