Cu toate ca, in dese randuri, a sustinut cu tarie ca n-ar schimba nimic la ea, Roxana Vancea a apelat, intr-un final, la serviciile medicului estetician. Focoasa bruneta si-a facut prima operatie estetica.

Roxana Vancea este, fara doar si poate, una dintre cele mai apreciate prezente feminine din showbiz-ul autohton. Duce o viata super-sportiva si are un fizic de invidiat. Chiar daca a spus ca n-ar schimba nimic la ea, bruneta si-a facut, pana la urma, prima operatie estetica.

Roxana Vancea a fost intalnita in timp ce se indrepta spre una dintre cele mai renumite clinici private din Bucuresti, frecventata de majoritatea vedetelor din showbiz.

Imbracata lejer – cu o geaca portocalie si cu o pereche de pantaloni din piele care ii scoteau in evidenta posteriorul bine lucrat – fosta concurenta de la Exatlon s-a indreptat, insotita de o prietena, spre unitatea medicala. Acolo unde a avut parte de prima operatie estetica. Interventia a fost realizata de renumitul medic Stan Vitalie.

”Am apelat la medicul Stan Vitalie pentru o operatie de rinoplastie. Sunt foarte bine, sunt o luptatoare. Mi-am revenit dupa anestezie, sunt constienta acum. Totul a decurs foarte bine. Operatia a durat aproximativ o ora si 40 de minute, iar dupa am stat aproximativ 40 de minute la terapie intensiva. Acum sunt in salon si totul este OK”, a declarat Roxana Vancea.

Stan Vitalie este unul dintre cei mai apreciati medici din Romania. Doctorul estetician este recunoscut pentru interventiile chirurgicale fara cusur. Acesta a operat  mai multe vedete din showbiz-ul autohton, printre acestea se numara Daniela Crudu, Cristina Spatar, Roxana Ciuhulescu, Catrinel Sandu, dar si Roxana Ionescu.

coral