Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița arată impecabil la cei 63 de ani ai săi. Artista este într-o formă de zile mari întrucât se bucură de un material genetic important, dar are grijă să facă tot ce poate pentru a se menține așa cum îți dorește.

Într-un interviu recent, cântăreața a dezvăluit care sunt regulile de la care nu se abate niciodată.

Secretul siluetei artistei Matilda Pascal Cojocărița
Interpreta de muzică populară, fostă miss, nu-și arată vârsta din buletin. Matilda Pascal Cojocărița are grijă de tenul ei, de corpul ei, și pentru asta a adoptat un stil de viață sănătos, ale cărui rezultate se văd cu ochiul liber. Cântăreața a renunțat complet la zahăr, făinoase și carne roșie. Spune că astfel are un tonus bun și se simte bine. Știe exact ce alimente îi fac bine și care au un impact negativ asupra organismului uman.

Nu mai consum zahăr de trei ani de zile. Evit dulciurile și gust foarte rar, doar când îmi este poftă de ceva. Am un tonus mai bun și mă simt mult mai bine.

O bună perioadă nu am mai consumat carne roșie, ci doar de pasăre, de la țară. Și acum prefer mai mult peștele, o sursă excelentă de proteine.

Prăjelile și făinoasele le evit și acum, nu sunt sănătoase pentru organismul nostru, a declarat Matilda Pascal Cojocărița pentru click.ro.

Matilda Pascal Cojocărița a câștigat primul concurs de miss din România

Puțini sunt cei care știu că îndrăgita interpretă de muzică populară a câștigat, în anul 1979, locul 1 al primului concurs de frumusețe feminină din România sub deviza „Muncă, Tinerețe, Frumusețe”.

O altă artistă celebră care are grijă de modul în care arată și a renunțat la carne în urmă cu 50 de ani este Irina Loghin. Nu numai că are mare grijă la alimentația sa, dar face tot posibilul să nu treacă nicio zi fără să facă mișcare.

Invitată în emisiunea Legendele cu Dan Negru, Irina Loghin i-a sfătuit pe telespectatori să învețe să mănânce așa cum trebuie, pentru că rezultatele se vor vedea fără dar și poate. coral