Mario Ioprgulescu a alarmat o tara intreaga dupa ce in toamna anului trecut a provocat un accident grav in Capitala, de pe urma caruia tatal a doua fetite a murit pe loc. La aproape sase luni de la tragedie, fiul lui Gino Iorgulescu si-a revenit complet si… cu toate acestea, continua sa fie rasfatat de apropiati sai. Tanarul benefiaza chiar de o asistenta personala.

In urma accidentului care a avut loc pe 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu a fost transportat in coma la la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Elias de catre un echipaj SMURD. La o saptamana, medicii de la spaitalusl bucurestean anuntau ca, la cererea familiei, contrar recomandarilor cadrelor medicale, tanarul a fost transferat pentru tratament la un spital din strainatate.

In acea zi, un avion-ambulanta a decolat cu pacientul Mario Iorgulescu, de pe Aeroportul Baneasa, cu destinatia Milano. Dupa 3 ore de zbor, Mario a fost internat la Spitalul San Raffaele, un campus de elita, lider in multe domenii de cercetare. La sase luni de la nenocorirea pe care tanarul a provocat-o din cauza vitezei, a alcoolului, dar si a drogurilor, acesta a reusit sa se puna complet pe picioare, potrivit playtech.ro

La inceputul lunii trecute, jurnalistii de la wowbiz.ro au contactat reprezentantii spitalului din Italia, acolo unde se presupune ca ar fi fiul lui Gino Iorgulescu.

„El nu se afla in acest moment internat la noi. Poate e cazat, de fapt, in hotelul care se afla in incinta spitalului si, de aceea, nu apare la noi. N-as putea sa va spun daca a fost vreodata internat aici. E posibil, desi, ca o simpla parere personala, eu cred ca in presa din Romania s-a strecurat o eroare, fiind, de fapt, vorba de un alt spital”

Misterul a fost elucidat, Mario s-a intors in paradisul studentiei

Potrivit Impact.ro, tanarul locuieste acum intr-o vila, in Geneva, unde o asistenta ii este ”paznic” 24 de ore din 24. De altfel, potrivit surselor noastre, cadrul medical ar fi drept ”paravan”, tinandu-l astfel departe de revenirea in tara.

Cat despre vila in care se odihneste, este vorba despre casa in care a stat in perioada studiilor, Mario facand ultimii doi ani din liceu, dar si toata facultatea in Elvetia. Mai mult, desi a provocat o tragedie, in acest moment, nu este cautat prin Interpol.

coral