Mircea Bravo s-a căsătorit joi, iar anunțul a fost făcut de prietenii săi pe rețelele de socializare. Au apărut și primele imagini de la nunta sa.

 Mircea Bravo s-a căsătorit! / Foto: captură de ecran – instagram Andrei Dragon

Vloggerul și comediantul Mircea Bravo a anunțat zilele trecute că se va căsători în această săptămână cu iubita sa, pe care și-a „găsit-o” din Bistrița.

„Nu vreau să vă spun că Bistrița e bun sau că e rău, nu cred nici în patriotismul că românii-s cei mai tari, dar acum în Cluj, dacă te uiți în orice domeniu: cultural, evenimente, sportiv, bistrițenii-s cei mai tari!

Eu sunt mândru că sunt bistrițean, în fiecare an mă îndrăgostesc tot mai tare de județul ăsta, de orașul Bistrița, mi se pare super mișto, cu oameni de bun simț și, ca urmare, mi-am și găsit o fată din Bistrița, cu care o să mă căsătoresc săptămâna viitoare”, a spus Mircea Bravo.

Mircea Bravo a făcut anunțul în timpul discursului său ca ambasador de la lansarea traseului Via Transilvanica din Bistrița, sâmbătă, 11 iunie 2022.

Tânărul s-a ținut de cuvânt și a organizat nunta chiar joi, în Cluj-Napoca. De la eveniment nu a lipsit nici Tanti Lenuța sau actorul Bogdan Bob Rădulescu.

Prietenii vloggerului au făcut glume pe internet, în timp ce se aflau la nuntă:

„Sunt la nunta lui Mircea Bravo, prima nuntă din România la care o să se fure bunica, nu mireasa”, a scris Tibi Codorean de la Epic Show pe Facebook. 

coral