Chestionat de experti ai INML si pus in fata unor specialisti FBI, Gheorghe Dinca a recunoscut ca singurul sau regret este faptul ca a fost prins. ”Monstrul din Caracal” le-a sechestrat si – conform declaratiilor date in fata anchetatorilor – ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, insa atunci cand a fost dus in Penitenciarul Jilava a gasit ”puterea” de a se plange ca nu este totul in regula.

Gheorghe Dinca a fost, mai tot timpul, nemultumit de tratamentul care i se acorda. Inca de la inceputul anchetei, Dinca a avut ceva de reprosat gardienilor, cu toate ca a beneficiat de conditii de detentie cu mult peste medie. Totusi, criminalul are si momente in care este tensionat si chiar timorat, pentru ca detinutii de la Jilava nul-au asteptat, cum se spune, cu paine si cu sale. Tocmai din aceasta cauza, Gheorghe Dinca are un comportament care se schimba de la o zi la alta. Si, bineinteles, arunca acuzatii si catre detinuti.

”Il enerveaza detinutii. Simte ca nu mai poate detine controlul. In fata lor e un alt om. Se vede ca ii este teama, se plange ca-l injura, ca-l scuipa, ca-l ameninta, ca-i vorbesc urat. Probabil, abia acum incepe sa inteleaga ce-l asteapta dupa gratii. In realitate, Dinca e un fricos”, spun surse din cadrul anchetei, conform adevarul.ro.

Ipoteza-soc: Gheorghe Dinca ar putea fi ucis in inchisoare?

Conform acelorasi surse, ”Monstrul din Caracal” are parte de masuri de securitate sporite. Mascatii penitenciarului sunt pregatiti sa intervina in orice moment, daca viata acestuia ar fi in pericol. Mentionam ca, deocamdata, Gheorghe Dinca este singur in celula.

”Surse judiciare spun ca acolo masurile de securitate sunt similare cu cele luate in cazul criminalului grec Konstantinos Passaris. Cel care sustine ca a omorat doua fete este pazit, zi si noapte de mai multi gardieni, iar mascatii penitenciarului sunt pregatiti sa intervina in orice secunda”, potrivit site-ului stiriletvr.ro. Mai mult, alte persoane din caz au dezvaluit faptul ca, in spitalul de la Jilava, acolo unde ”monstrul din Caracal” este inchis, el locuieste singur in celula.”Sta izolat si este dus singur la plimbare”, au declrat surse judiciare, conform stirilekanald.ro.

coral