Dana Rogoz si Radu Dragomir s-au casatorit pe data de 14 iulie 2012 si, pe masura ce timpul a trecut, relatia a fost din ce in ce mai sudata. Cei doi au aniversat 7 ani de la casatorie si 15 ani de relatie, iar acest eveniment i-a determinat sa posteze o fotografie pe care le-a facut-o chiar fiul lor.

Dana Rogoz si Radu Dragomir s-au lasat fotografiati de baiatul lor, Vlad, iar alaturi de fotografie au postat si un mesaj sugestiv.

”Implinim 15 ani de relatie. Poza e facuta de copilul nostru. #noi2 #15ani #candorfitrecut #iubire”, a notat vedeta in dreptul imaginii.

”Va ramane una dintre acele zile de neuitat”

“Este Dana Rogoz din nou gravida!?” – aceasta este intrebarea la care multi s-au gandit dupa ce au citit un mesaj facut public de carismatica vedeta. Mai mult, unii dintre fanii actritei au dorit sa stie exact daca ea si sotul sau, Radu Dragomir, urmeaza sa devina din nou parinti. Fiul lor, Vlad Luca, a implinit luna trecuta cinci anisori. La inceputul lunii aprilie, Dana Rogoz a facut publica o poza pe care a realizat-o pe o strada din Bucuresti. In imagine ea are un zambet minunat pe chip si pare ca tipa de fericire. Grimasele sale din fotografie, dar si mesajul pe care l-a scris cand a facut postarea i-a dus pe multi la gandul ca ea este din nou insarcinata.

“88/365 29 martie, o zi minunata. A 88 a zi din an va ramane una dintre acele zile de neuitat…. #vestibune #toatelatimpullor”, a scris Dana Rogoz pe contul ei de Instagram.

Bineinteles, cei mai multi dintre fani au intrebat-o daca ii face sau nu o surioara ori un fratior lui Vlad. “Bebelusa?

coral