Laura Codruta Kovesi, fostul șef DNA și actualul comisar șef al Parchetului European s-a căsătorit la Bruxelles.

”Rămâne un mister pe dracu’, v-am zis doar că la Strict Secret o să tăiem de pe răbojul secretelor României cât mai multe mistere! Presa „mare” e prea aglomerată cu facturatul la PSD și PNL, prea încurcată în chingile serviciilor, Strict Secret nu are asemenea probleme.

Ei bine, vă reamintim că noi am dat pe goarnă scandalul de acum câțiva ani când generalul Gabriel Oprea a încercat să o violeze pe Laura Codruța Kovesi în biroul lui Ceaușescu din Ministerul de Interne, după o seară de șprițuri, intrând în baie peste Zeița Justiției.

Săracu’ Oprea, n-a știut ce îl calcă în următoarele luni, căci baschetbalista l-a ars rău la momițe!

Laura Codruța Kovesi a avut o viață de poveste și i se pregătește un destin de poveste. Nu de către noi, stați liniștiți, ci de către aia care contează.

După ce Emmanuel Macron, președintele Franței, s-a fript cu ratalăul de Dacian Cioloș, care a avut totul pe tavă de la francezi și a scăpat tava din mână, noul stăpân al Europei apelează la varianta de rezervă pentru a face poartă în casaRomâniei: Laura Codruța Kovesi.

Retrasă de ceva vreme de sub lumina reflectoarelor televiziunilor românești, Kovesi s-a bucurat de o viață mega tihnită in apartamentul ei luxos de la Bruxelles, iar din iunie 2021, s-a apucat de arestat politicieni corupți de prin UE, în calitatea sa de procuror șef la Parchetul European (EPPO).

Misiunea EPPO este combaterea fraudei împotriva finanțelor UE. Acesta are competența de a investiga și a urmări penal autorii infracțiunilor care aduc atingere intereselor financiare ale UE.

Din această postură, LCK poate găbji pe oricine din Europa. Dacă are chef. Deocamdată a arestat un fost ministru în Croația, un fost premier în Bulgaria, dar veți vedea că acțiunile ei de imagine vor avea un crescendo: acum suntem la adagio ma non troppo, dar LCK va urca ușor-ușor spre andante, allegretto, vivace, prestissimo și va termina cu „muyoga totale” (termenul îmi aparține).

Macron și ajutoarele sale vor pregăti și mai atent totul, ca să nu mai dea chix ca și în cazul Cioloș. Deja Zeița Dreptății a intrat în „antrenamentul” de PR și comunicare politică, e pregătită asiduu pentru candidatura la Cotroceni din 2024, căci stă incredibil de bine în sondaje. Și vorba aia, ar fi și inedit pentru români: o femeie încă nu au votat, au votat în schimb un bețiv securist și un autist infam, LCK nu e Dancilă, își spun românii, așa că se gândesc la ea încă pe acum.

Parte din pregătirea ei pentru prezidențiale e și o strategie aparte de apariții publice sau în media. Hai, să vă arătăm că suntem giorno cu voi, va mai dăm ca bonus încă o exclusivitate: Kovesi va vizita în curând România, țara „de baștină”, bineînțeles, așa cum se cade pentru o doamna serioasă, nu ca să cânte la Chilia-n Port, ci în interes profesional.

De ce vine LCK în România la începutul lui iunie? Pen’ că vrea o baie de imagine și are și un motiv bun pentru asta: vine să verifice cum merg lucrările la viitorul sediu din București al Parchetului European – secția România.

Dar unde va fi sediul filialei românești al EPPO? O să muriți de râs, căci ironia sorții e mereu aspră: e fostul sediu al SIIJ, sediul în care a activat secția pentru investigarea magistraților, ăla de pe strada Modrogan 16, care a fost dat procurorilor români care își vor desfășura activitatea la parchetul european.

Toți procurorii de la SIIJ au părăsit incinta după desființarea secției, iar spațiul a fost deja predat procurorilor EPPO.Dar bomba acuma vine, neicușorilor: s-a mai bifat o parte din planul de „ameliorare” al imaginii LCK pentru candidatură. În mare secret, Laura Codruța Kovesi s-a căsătorit! Nu acum, stați liniștiți, ci acum câteva luni bune, dar ne-am gândit că e timpul ca și boborul să afle acest mic secret ținut la altoi de serviciile secrete.Alesul inimii e același de ani de zile și e chiar un tip mișto de care LCK e îndrăgostită lulea (nu luluță, răilor!), practic, suntem ca în povestea din filmul The Bodyguard cu Whitney Houston și Kevin Costner, e ceva ce va emoționa cu siguranță poporașul nostru drag atunci când, în campania electorală, televiziunile obiective vor scurge în casele noastre momentele emoționante prin care au trecut cei doi.

Căsătoria a avut loc la Bruxelles, spun securiștii care ne-au informat cu amabilitate, și au participat numai apropiați aleși pe sprânceană – de exemplu, prietenii de familie Iulia Motoc (judecător al Curții Europene a Drepturilor Omului) și Mihnea Motoc, fost ministru al Apărării Naționale în guvernul Cioloș. Ah, și dacă discutăm de Dacian Cioloș, și el a participat la eveniment, că, vorba aia…

Foto: Oamenii nostri din echipa „lor”. Rezervele Frantei din echipa RomanieiHai să fim generoși și să vă mai spunem încă una tare. Profiler-ii francezi care o pregătesc pe LCK așteaptă încă un anunț din partea Zeiței Dreptății.Într-una dintre puținele declarații pe tema vieții private, LCK a spus că se va căsători numai când va rămâne însărcinată, referindu-se la iubirea romantică cu sepepistul. Ea a adăugat:„Singurul lucru care rămâne după noi în viață sunt copiii. Meseria de părinte e cea mai grea din lume. Atunci voi afla dacă mă descurc cu adevărat. Da, îmi doresc copii. Dacă se va întâmpla, foarte bine”, a spus fosta șefă DNA.Ei bine, cei doi soți lucrează la Bruxelles  intens la „proiectul” unui bebe, iar o veste fericită în acest sens va avea darul de a împlini orizontul de așteptare al românilor, care timp de 10 ani nu au știut nimic despre viața amoroasă a lui Kovesi, de ajunsese ținta glumelor pe internet: ba că e frigidă, ba că e Sleepless Codruța, căci trebuie să facă dosare.Acum că e căsătorită și, chiar dacă are 49 de ani, împliniți acum 10 zile, românii își vor zice: „Uite, Laura Codruța e ca noi, face dragoste și ea, iubește și ea un bărbat care o protejează…”.Adică toate ingredientele unei comunicări politice menite să bage pe gâtul românilor încă o alegere „liberă” la Cotroceni” arată strictsecret.ro. coral