Nu de putine ori s-a aruncat in ”eter” vestea ca Anamaria si Laurentiu Reghecampf ar divorta! Doar ca sotia titratului antrenor vine cu o dovada clara ca iubirea lor este de nezdruncinat! Agenta de jucatori a iesit la masa cu partenerul sau de viata.

Vedeta a publicat o fotografie cu ea si Laurentiu Reghecampf pe Instagram, iar imaginea este cat se poate de sugestiva, mai ales mesajul inserat in dreptul acesteia, in care Ana spune ce simpte pentru Reghe.

„Sunteti cei mai frumosi”, „Ah, ce imi place de voi’, „perechea ideala”, „Sa imbatraniti impreuna alaturi de copii”, „Sa ramaneti asa mereu’, „Sunteti divini”, „Frumoasa si reusita familie”, „Cei mai normali oameni-VIP-uri”, „Cei mai fani”, „Chiar sunteti minunati”, „Sunteti foarte frumosi impreuna”, „Superbi impreuna”, au reactionat internautii.

Celebra sexy-impresara este mama a doua fete, Rebecca si Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul sot. Vedeta mai are un baiat, Laurentiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut baiatul pe care  il are cu actualul sau sot, antrenorul Laurentiu Reghecampf. Acesta din urma are si el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

coral