Mirela Vaida a făcut un anunț surprinzător despre telenovela care i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură, cea care îi are drept protagoniști pe Vulpița și Viorel Stegaru. Prezentatoarea de televiziune a anunțat, cu ochii în lacrimi, că totul are și un sfârșit, până la urmă. La rândul ei, Vulpița din Blăgești a plâns, spunând și că nu mai poate continua relația cu Viorel și recunoscând că a tras de timp pentru că avea mare nevoie de bani.

S-a terminat telenovela Vulpița! Mirela Vaida a făcut anunțul

„Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani”, a recunoscut Vulpița. „Nu prea eram fericită cu el. Nu eram pregătită. Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales”, a continuat aceasta.

Bineînțeles, în urma telenovelei soților Stegaru, mulți s-au întrebat câți bani au încasat aceștia pentru aparițiile din ultimele patru luni. Ei bine, dacă ne referim la Vulpița, pentru prestația ei televizată, aceasta fiind și o prezență constantă a emisiunii prezentată de Mirela Vaida, suma este impresionantă. 

Cati bani a facut Vulpita din aparitiile la TV

Veronica Stegaru ar fi încasat suma de 100 de euro pentru aparițiile în emisiune, iar dacă ar fi să calculăm în lei, ajungem undeva la 500 de lei. Iar dacă ținem cont de numărul emisiunilor la care a luat parte în cele patru luni în care a apărut constant la televizor, suma încasată de Vulpiță depășește 40.000 de lei, bani pe care nu și-a închipuit vreodată femeia din Blăgești că o să ajungă să îi facă.

coral