În doar câteva zile va avea loc cea de-a 10-a ediție de Swimathon, unde toate familiile se vor întâlni să sărbătorească înotul, comunitatea și proiectele frumoase care fac orașul să devină unul mai bun. 13 proiecte, un record comunitar, zeci de înotători și donații și o mână bună de ambasadori.

Swimathon a oferit de-a lungul celor zece ediții un cadru unde pasionații de înot, ONG-urile cu proiecte faine și clujenii se întâlnesc și să își lase amprenta în oraș și în viitorul acesteia. Prin acest eveniment plecat din Cluj-Napoca, ajuns în mai multe colțuri ale țării, Fundația Comuniatră Cluj creează un spațiu unde comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică în strângerea fondurilor pentru proiectele pe care le consideră relevante.

Organizatorii vă îndeamnă să intrați pe platforma lor, swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro și să donați pentru unul dintre proiectele înscrise. Vă garantează că vă va fi greu să alegeți! 

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 29 iunie, începând cu ora 9, la Complexul de Natație „Universitas” al Universității Babeș-Bolyai. Intrarea este liberă!

"Dacă vi poți ajuta unul dintre proiecte să câștige un premiu special pentru cei mai mulți susținători din tribună! Fă din sâmbăta ta mai mult decât o zi simplă", au mai transmis organizatorii evenimentului Swimathon.

coral