Scandal de proporții în lumea muzicii populare! Gheorghe Turda îi aduce Mioara Velicu acuzații dure cu privire la Ansamblul Ciocârlia. Mioara Velicu a avut prima reacție în exclusivitate la Antena Stars în urma replicilor dure făcute de Gheorghe Turda. Iată ce a mărturisit cântăreața!

Un nou scandal în lumea muzicii populare! Gheorghe Turda consideră că Mioara Velicu, colega lui de breaslă, își folosește colegii cu scopul să primească aprobarea din partea ministrului să facă parte din Ansamblul Ciocârlia.

Cum a reacționat Mioara Velicu în urma acuzațiilor făcute de Gheorghe Turda

Mioara Velicu a mărturisit că este mândră de toată munca depusă în tot acest timp și consideră că scena nu are nicio treabă cu titlurile, dar nici medaliile câștigate de-a lungul timpului.

Coincidență bizară. Fiica lui Vladimir Putin se iubește cu un bărbat numit Zelenski

Tragedie în lumea muzicii! S-a stins din viață un mare artist

”Dacă există vreunul dintre colegi care crede că i-am făcut rău să vină să spună. Să știți că spunând că este mediocră la Ansamblul Ciocârlia am ajuns unde am ajuns plecând de acolo.

Sunt foarte mândră sunt pentru că am făcut totul pe muncă cinstită, nu am avut un grad în Ciocârlia, nu am făcut nimic ca să ajung nu știu unde. Scena nu are nicio treabă cu titlurile, cu medaliile”, a declarat Mioara Velicu în exclusivitate la Antena Stars.

Gheorghe Turda, acuzații dure la adresa Mioarei Velicu

Gheorghe Turda a avut acuzații dure la adresa Mioarei Velicu! Cântărețul susține că artista se folosește de colegii de breaslă și consideră că vedeta nu a primit gradele pe corectitudine.

”Ea este o mincinoasă și se folosește de minciunile ei, lovind în colegii noștri de breaslă. Ea se dirija că este mare vedetă și că vrea să le depășească pe Maria Ciobanu, Irina Loghin, Cristoreanu și alte vedete din Ciocârlia în vremea aceea. Nu se poate! Și atunci a lovit în dreapta și în stânga să i se aprobe și nu i s-a aprobat.

A vrut să plece din Ciocârlia din cauză că nu i s-a aprobat de Minister, până la mine erau alte uși de deschis. Nu puteam eu să aprob eu în fața ministrului. Eu am primit gradele pe bune, ea a fost cam ciripitoare”, a declarat Gheorghe Turda în exclusivitate la Antena Stars. coral