Este scandal mare după ce Darius Mabda a câștigat Românii au Talent. Cea de-a 12 ediție a show-ului de talente de la PRO TV s-a terminat cu scandal, iar telespectatorii scriu că ce s-a întâmplat a fost o adevărată bătaie de joc. Comentariile românilor care cred că tânărul gimnast nu merita să câștige marele premiu, în rândurile de mai jos.

Scandal după cea de-a 12 ediție Românii au Talent. O parte dintre români, supărați că Darius Mabda a fost desemnat câștigătorul marelui premiu

Andi Moiescu, jurat la Români au Talent încă de la debutul sow-ului TV, a spus după aflarea câștigătorului, în persoana lui Darius Mabda, că cea de-a 12 ediție a concursului de la PRO TV a fost de departe cea mai valoroasă, cu cele mai multe talente adevărate.

”Este cea mai valoroasă ediție Românii au Talent de până acum. Am avut foarte multe momente spectaculoase în această ediție. Îi felicit pe toți concurenții”, a spus Andi Moisescu după desemnarea câștigătorului.

Darius Mabda, alesul publicului

Chiar dacă au fost mulți concurenți talentați, publicul și-a ales favoritul în persoana lui Dariu Mabda, dansator, în vârstă de 13 ani.

Astfel, mulți dintre români s-au arătat nemulțumiți de faptul că micuțul dansator a plecat acasă cu marele premiu. Însă, nu toate comentariile sunt împotriva câștigătorului, foarte multe dintre acestea sunt de felicitare. Telespctatorii și-au spus părerea pe pagina de Instagram a emisiunii de la PRO TV.

Comentarii contra câștigătorului

„Nu s-a votat corect nu ăsta era criteriul părerea mea e că merita Emanuel datorită unui mare talent acela de a cânta într-un întuneric ….Păcat…./ Bătaie de joc! Ăsta nu merita nici măcar în primii 10, dar când ai pile și relații câștigi fără să faci prea multe/ O bătaie de joc, de acord, copii sunt talentați… însă și oamenii cu experiență…nu au muncit de și-au rupt oasele? Băiețașul ăsta 130000 euro, îi preferam ori pe Martina sau Emanuel câștigători. Preferatul meu a fost cehul, ma mir că a ieșit pe 4, așteptam să aud 12. Păcat de Emanuel în această situație/ A ajuns să fie mai apreciat unul care dansează decat cineva care cântă la pian fara partitura și legată la ochi! Sau băiatul care a cântat la 3 instrumente simultan, fără a putea vedea nimic… Bravo, România.. știi să îți alegi valorile de nu se poate.. ”, au scris pe pagina socială a Românii au Talent telespectatorii nemulțumiți că nu au fost desemnați câștigători preferații lor.

Comentarii pro Darius Mabda

De partea cealaltă, mulți dintre internauți au ținut să-l felicite pe câștigător, mai ales dacă l-au și votat.

„Știam eu!!! L-am votat cu toată încrederea că el o să câștige. Felicitări Darius./ L am votat ! Sunt fericită pt acest băiat minunat!/ Felicitări, Darius! Meriti pe deplin, pentru munca și devotamentul tău. Ai fost preferatul meu de acum 2 ediții, ți-am ținut pumnii/ Felicitări, dar îl preferam pe Alex sau Emanuel!”, sunt doar câteva dintre comentariile de bine pentru Marius Mabda. coral