In ultima vreme, noul look al lui Smiley a devenit un subiect des disputat pe retelele de socializare, fanii artistului sunt impartiti in doua tabere, in ceea ce priveste podoaba lui capilara. Unii sunt de parere ca ii sta foarte bine, iar altii, cei mai multi din cate se pare, cred ca il avantajeaza mai mult parul scurt.

Cantaretul se amuza teribil de parerile internautilor si a decis sa le raspunda, mai ales celor care il acuza ca arata neingrijit. „Ieri am postat o fotografie actuala si am primit peste 1.700 comentarii. Cel mai votat dintre ele e cu o poza in care aveam parul scurt, ? iar asta spune multe si despre restul: „esti bine si asa, dar fa ceva sa placa la toata lumea” ? N-o sa fac asta ? pentru ca ma distreaza sa vad cum va distrati, asa ca va dau material de comentat??? P.S.: am si evidentiat, cu sageata, special pentru cei care-mi scriu ca arat neingrijit”, a spus Smiley.

Ce studii are, de fapt, Smiley

Smiley – pe numele din buletin Andrei Tiberiu Maria – nu are studii superioare muzicale. S-a nascut la Pitesti – pe 27 iulie 1983 – si si-a descoperit pasiunea pentru muzica atunci cand avea doar 10 ani.  A absolvit Scoala Populare de Arta de la Liceul de Arte Dinu Lipatti, sectia chitara clasica, iar apoi a urmat cursurile Facultatii de Comert, la Academia de Studii Economice.

Smiley a fost un student care nu a creat probleme si si-a finalizat facultatea cu bine. Primul care l-a remarcat ca artist a fost regretatul actor Ioan Gyuri Pascu. Apoi el s-a alaturat trupei Simplu in 2001, trupa din care faceau deja parte CRBL, Omu Negru, Piticu si Francezu.

In 2008 Smiley isi incepe cariera solo si se bucura de un succes imens. Ajunge  sa aiba un rol intr-un serial de pe Pro Tv si sa fie cooptat in cele mai de sucees productii TV din Romania, Romanii au Talent si Vocea Romaniei. In anul 2017, el a castigat din muzica aproximativ 200.000 de euro.

coral