Dana Rogoz și Radu Dragomir trăiesc o poveste frumoasă de dragoste de mulți ani de zile. Fosta soție a lui Radu, Ozana Oancea, nu a putut să uite nici până azi că a fost părăsită de soțul ei de atunci, iar părerea despre… Abramburica este tranșantă și chiar umilitoare.

Ozana Oancea o etichetează pe Dana Rogoz drept simplă ”extraopțiune” aleasă de Radu Dragomir. Mai mult, fosta soție a lui Radu spune că relația dintre Dana și acesta este atât de trainică fiindcă este legată de… ”alte apariții din viețile noastre”. Ceea ce, firește, rămâme afirmație care lasă loc multor interpretări.

”E un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului. Din perspectiva mea, faptul că relatia mea s-a destrămat nu are legătura cu apariția copilului, ci se leagă de cu totul alte apariții din vietile noastre. Nu e copilul în niciun fel vinovat”, a spus actrița Ozana Oancea.

”Radu nu avea dubii în privinţa răspunsului”

Dana Rogoz a povestit cum a fost cerută în căsătorie – în anul 2012, după o relație de 8 ani – de Radu Dragomir. Actrița a mărturisit că și acum este emoționată când își amintește respectivele momente de fericire. Radu i-a dăruit un inel în valoare de 3.100 de lei. Dana Rogoz a dezvăluit că Radu Dragomir „nu avea dubii în privința răspunsului” ei și că a mers la sigur.

„Acum câteva zile, am fost martora unei cereri în căsătorie inedite, prin telefon.. Şi uite aşa mi-am adus aminte în detaliu momentul în care Radu a pus celebra întrebare: „Vrei să fii soţia mea?”. Radu nu avea dubii în privinţa răspunsului. Ştia că merge la sigur. Dar voia totuşi să fie pusă întrebarea, fix ca la carte şi să existe răspunsul, în mod oficial. După care să îmi pună inelul”, a povestit Dana Rogoz, potrivit ziareonline.ro.

coral