Serban Huidu a fost condamnat pe 7 februarie 2013, la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa, dupa accidentul din toamna anului 2011, in urma caruia si-au pierdut viata trei oameni.

Decizia definitiva a Curtii de Apel Brasov a prevazut si o interdictie pentru Huidu de a se urca la volan in urmatorii 6 ani. Termenul respectiv a expirat ieri, asa ca incepand de astazi, 7 februarie 2019, Serban Huidu se poate urca din nou la vola, scrie Wowbiz.ro.

Tot ieri a expirat si termenul de 6 ani de supraveghere, in cadrul careia Serban Huidu era obligat sa se prezinte regulat la serviciul de probatiune si sa comunice orice schimbare de domiciliu sau de serviciu.
Serban Huidu, doua incercari ale destinului, trei vieti curmate, sechele permanente

La mai putin de un an dupa ce era sa moara la schi, in decembrie 2010, realizatorul de la Prima TV a fost autorul grav unui accident auto in care au murit trei oameni.

Pe langa traumele lasate de aceste drame, a avut de luptat si cu un val urias de antipatie, fiindca multi, foarte multi l-au considerat vinovat pentru vietile curmate in octombrie 2011 in Timisu de Sus, judetul Brasov.

”De fapt, din 2010 a inceput toata povestea, este destul de complicata si foarte subiectiva, adica fiecare om este facut intr-un anume fel. Nu pot sa vin si sa vand publicului larg reteta succesului, pentru ca fiecare percepe in stil propriu ce i se intampla. Ceea ce unui om i se poate parea o chestiune de viata si de moarte altuia i se poate parea o bagatela. Daca pentru un patron grabit 500 de euro nici nu exista, pentru un lucrator de zi cu zi 500 de euro e rata la banca. Asa ca este foarte greu de vandut o reteta…”, a declarat Serban Huidu, la un moment dat.

coral