Episodul a fost povestit de artista chiar pe pagina ei de Facebook, acolo unde a relatat ca refuzul a venit din partea mai multor restaurante.

Chiar daca nu a castigat concursul ”Romanii au talent”, Isabela Stanescu, fiica unor romi caldarari din Piatra Neamt a uimit juriul si toata audienta cu vocea ei formidabila, atunci cand a cantat opera.

Concurenta a urcat pe scena Romanii au talent si a spus „Sunt Isabela Stanescu si sunt tiganca”. Apoi a urmat spectacolul, la care nimeni nu se astepta. Dupa emisiunea de vineri, Isabela si-a facut multi admiratori si a anuntat ca pagina ei de Facebook a fost invadata de mesaje.

Tot pe Facebook, vine acum Isabela sa ne anunte ca a fost protagonista unui episod care a dezamagit-o profund si care arata ca suntem inca victimele prejudecatilor.

”Nu credeam vreodata ca mi se va intampla asa ceva, dar TOCMAI AM FOST REFUZATA DE RESTAURANTUL **** DIN PIATRA NEAMT PENTRU CA SUNT TIGANCA SI LOCUIESC INTR-UN CARTIER DE TIGANI!

Acum cateva minute am telefonat la acest restaurant (de la care comand la domiciliu de foarte multi ani), in speranta ca mi se va potoli pofta de un burger. Fac eu comanda frumos, iar cand mi-au cerut adresa, mi s-a spus, citez, “nu livram in Cartier, o zi buna!”. Nedumerita, am vrut sa aflu motivul, ba chiar am insistat, iar la un moment dat, mi s-a inchis telefonul in nas.

Un lucru de care mi-am dat seama fara sa ma gandesc prea mult a fost ca patronul a avut experiente neplacute cu locatarii cartierului. Cert e ca 90% din cartier este locuit de tigani, specie de oameni deja destul de negativ privita de catre societate.

Aici am inceput sa fac legatura, iar tie, sefule al Restaurantului Andreea, am un mesaj pentru dumneavoastra: oi fi eu tiganca, dar daca asta e motivul pentru care lasi omul sa moara de foame acasa, atunci sa fii sigur ca te-ai ales cu o foarte mare reclama. Proasta, dar tot reclama. Nu?

Lasand discrepantele din viata mea la o parte, chiar imi doresc un burger. Imi recomanda cineva un restaurant?

UPDATE: AM FOST REFUZATA DE **** PENTRU FIX ACELASI MOTIV!”, a scris Isabela intr-o postare publicata pe Facebook.

Reactiile nu au intarziat sa apara: ”La cat de frumos ai cantat la Romanii au Talent, ti-as aduce eu un burger, acasa, daca as fi in oras”/ ”Cu adevarat deplorabil ! coral