Desi Gabriela Cristea si Tavi Clonda au dovedit mereu ca au o relatie minunata, se pare ca anumite probleme, nespuse pana acum public, nu le-ar da pace. Apropiati ai unuia dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi au declarat ca nori negri ar ameninta casnicia frumoasei prezentatoare cu celebrul cantaret. Tavi s-ar fi confesat prietenilor ca s-a saturat sa schimbe scutece si ca ar vrea sa se mai ocupe si de cariera…

Faptul ca cei doi si-au cumparat o vila si acum au rate la banci, ca au doi copii mici care le consuma tot timpul, plus stresul legat de ideea ca niciunul dintre ei nu ar avea in acest moment un serviciu stabil ar contribui la anumite tensiuni. Artistul este liber de contract de cand sotia lui a plecat de la Kanal D, el cantand in band-ul emisiunii prezentate de Gabriela.

“Se certau in toiul noptii”

Totodata, silueta vedetei  s-a schimbat destul de mult, ea luand semnificativ in greutate ca urmare a nasterii. Per total, ar fi mai multi factori care au facut, spun sursele noastre, ca mici probleme sa le roada incet-incet relatia.

“Se ciondanesc non-stop, iar el, decat sa se enerveze, prefera sa plece de acasa la evenimente mondene. Evident, ei spun tuturor prietenilor ca traiesc o casnicie de vis, ca totul este perfect, dar eu i-am auzit cum se certau in toiul noptii. Ea intr-adevar si-a indeplinit dorinta de a deveni mama datorita lui Tavi, care este, de altfel, si un tata exceptional, dar se pare ca pasiunea lor de la inceput s-a cam dus.

Degeaba pozeaza ei in ipostaze mega-fericite pe retelele de socializare, cand ea se vaita prietenilor ca este suparata si cand el pleaca la orice eveniment monden numai ca sa scape de acasa”, a dezvaluit un prieten apropiat al celor doi.

“Tavi s-a consumat enorm in ultimii vreo patru ani”

“Au impreuna acte, socoteli, imprumuturi etc… Acum mai au si doi copii… Nu va fi usor … ori se vor desparti si va iesi scandal, un scandal chiar mai mare decat cu fostul ei sot, Marcel Toader, ori o vor duce pe picioare, dar cu ceva compromisuri. Iar Tavi s-a consumat enorm in ultimii vreo patru ani. Si totul pentru relatie. De cativa ani nu a mai scos nicio piesa, nu a mai lansat nimic. A stat numai cu nasul in scutecele copiilor. Are si el mandria lui. Ea, pana la urma, nu si-a luat dadaca si bona la copii, ar trebui sa priceapa ca el este un mare cantaret, nu un servitor in casa, si ca si cariera lui este foarte importanta”, a declarat un vecin al celor doua vedete.
“Vreau sa ma duc si eu la Eurovision”

De altfel, potrivit surselor citate, Tavi Clonda s-a confesat apropiatilor: “Bai, nu mai suport treaba asta. M-am saturat sa schimb pampersi toata ziua… Eu in ultimii doi ani nu mi-am mai vazut deloc de cariera. Am picat in jos in ultimii ani! Nu se mai poate! Vreau sa ma duc si eu la Eurovision. Sa incep iar sa imi revin pe plan artistic. E frumoasa si familia, dar gata, m-am saturat! O perioada vreau sa imi vad de muzica. Sa fac niste piese noi, sa am concerte, sa am evenimente, sa fac videoclipuri…”

Tavi Clonda este un cantaret roman foarte apreciat. El s-a indragostit de Gabriela cand aceasta modera o emisiune la Kanal D. Cei doi au mai avut divergente publice, in principal din cauza banilor. Gabriela Cristea si Tavi Clonda au devenit parintii unei fetite prima data pe 23 septembrie 2017. Cantaretul a asistat la venirea pe lume a bebelusei care a primit nota 10 la nastere si poarta numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetita a cuplului s-a nascut in martie 2019 si a primit numele Thea Iris Selena. coral