In urma cu cateva momente s-au petrecut scene sfasietoare la slujba de inmormantare a lui Razvan Ciobanu. In imaginile filmate de jurnalistii aflati in curtea bisericii din Cimitirul Progresul au surprins momentul in care fostul iubit al designerului a lesinat si a avut nevoie de ajutor.

Fostul partener de viata al lui Razvan Ciobanu era desfigurat de durere inca dinainte de a ajunge la lacasul de cult, unde a inceput ceeremonia de inmormantare in jurul orei 11:00. El nu a venit singur, ci impreuna cu o prietena blonda, care i-a sarit imediat in ajutor atunci cand el s-a prabusit din cauza emotiilor puternice.

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident teribil de masina

Pe numele primit la nastere Mihaita-Razvan Ciobanu, designerul a murit fulgerator in urma unui accident infiorator, petrecut in dimineata de 29 aprilie, a doua zi de Paste. Tragedia s-a produs la intrarea in localitatea Sacele dinspre Navodari, judetul Constanta. Dupa orasul Navodari, creatorul de moda ar fi parasit drumul judetean, arata primele date ale anchetei. Masina de teren si-a continuat drumul pe camp 850 de metri, a traversat o alee asfaltata, apoi a intrat inca 150 de metri intr-o zona cu arbusti. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori si a smuls din radacini cativa copaci, iar, in final, autoturismul s-a oprit pe roti, izbindu-se frontal de un copac.

Razvan Ciobanu se intorcea de la o petrecere de pe litoral si se pare ca nu purta centura de siguranta in momentul tragediei. Inainte de accidentul dramatic, el a incercat sa trimita un mesaj. Designerul implinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Razvan Ciobanu ar fi suferit si o hemoragie la cap, potrivit medicilor legisti care au efectuat autopsia.

coral