Scenele de sex din “365 Acea zi” sunt foarte credibile iar fanii se întreabă dacă sunt reale. Iată ce știm până acum:

Când filmul “365 de zile” a fost lansat pe Netflix în 2020, toată lumea a vorbit doar despre asta și despre povestea erotică fără perdea dintre protagoniști, evident ridicându-se întrebarea: până unde au mers cei doi cu scenele de sex? Multe dintre scenele erotice din primul film sunt pline de sex explicit ce par… reale.

Filmul este polonez regizat de Barbara Białowąs și Tomasz Mandes și este bazat pe primul roman al unei trilogii de Blanka Lipińska. Cartea prezintă viața unei tinere din Varșovia pe nume Laura Biel (interpretată de Anna-Maria Sieklucka) care se îndrăgostește de un sicilian – Don Massimo Torricelli (Michele Morrone). Italianul o răpește, o încarcerează și îi impune un interval de timp de 365 de zile pentru care să se îndrăgostească de el, arată avantaje.ro

“365 de zile” este filmul care a bătut “50 shades of grey”

Pe lângă filmul polonez, descris de critici drept un soft-porn, “50 shades of grey” pare o biată încercare de erotism. Dacă ați văzut 365 de zile, ambele părți, este ușor să înțelegeți de ce: scenele de sex sunt explicite, iar premisa poveștii este la fel de ridicolă ca majoritatea filmelor porno softcore cu acțiune.

Una dintre cele mai mari întrebări despre “365 Days” este: au fost reale scenele de sex dintre Anna-Maria Sieklucka și Michele Morrone? Continuarea 365 Days: This Day lansată de curând pe Netflix luna aceasta ridică și mai multe întrebări despre același lucru.

Telespectatorii sunt evident curioși, deoarece regizorul nu a dezvăluit mai nimic despre asta, iar mulți fani sunt convinși că sunt, lăudând chimia uluitoare dintre Anna-Maria și Michele. Când un fan l-a întrebat pe Michele Morrone dacă scenele de sex sunt reale, acesta a răspuns că par reale pentru că ei doi sunt actori buni…. Putem avea încredere că Michele este sincer? Oricum ar fi, este greu de imaginat că doi oameni fără chimie fac scene de sex năucitoare care îi fac pe spectatori să se îndoiască de linia de demarcație dintre ficțiune și realitate.

Scenele de sex din “365: Acea zi”doar pentru adulți

Scenele fierbinți din partea a doua a francizei 365 sunt la limita difuzării. Cel mai probabil Netflix va avea probleme vizavi de decizia de a introduce acest film în grilă, fiind ușor de vizionat de către copii și tineri sub vârsta admisă. Chiar dacă sexul de data aceasta este consensual, fiind vorba deja de un cuplu căsătorit, folosirea explicită a jucăriilor sexuale high-end și scenele filmate obsesiv în parametrii soft-porn, fac din “365” subiectul unor lungi dezbateri despre limita imaginilor cu conținut sexual din filmele de pe streaming unde accesul este general.

coral