Utilizarea unui dozator pentru a te hidrata corespunzator este foarte simpla, rapida si intuitiva. Cu toate acestea, beneficiile pentru sanatate sunt multiple si te vor convinge de faptul ca ai facut cea mai buna investitie pentru tine si cei din jur.

Atunci cand utilizezi un dozator de apa pentru a te hidrata, organismul tau functioneaza la cote maxime, ceea ce inseamna ca tu te vei concentra mai bine asupra task-urilor zilnice, vei avea parte de un somn odihnitor, vei observa imbunatatirea performantei fizice, precum si a multor alte aspecte din viata ta.

Cum functioneaza un dozator apa?

Dupa cum indica si numele sau, un astfel de dispozitiv este utilizat, inainte de orice, pentru a-ti oferi doza ideala de apa ori de cate ori doresti. In plus, daca apeleazi la compania romaneasca H2On, vei avea acces la dozatoare de calitate, care ofera apa rece si calda.

Indiferent daca ai nevoie de un pahar cu apa, daca vrei sa iti umpli sticla, sa iti pregatesti un ceai fierbinte ori o cafea instant, dozatorul va fi cel mai bun prieten al tau. Mai mult, H2On iti ofera apa sub brand propriu, care este recunoscuta atat la nivel local, cat si international pentru calitatea si puritatea sa.

Apa H2On – garantia calitatii

In 2021, pentru al treilea an consecutiv, apa H2On a fost decernata cu Superior Taste Award, o distinctie oferita de prestigiosul International Taste Institute din Belgia. Astfel, cei care aleg aceasta apa au garantia ca vor consuma doar produse de calitate superioara.

Daca detii deja un dozator de apa, este recomandat sa utilizezi bidoanele cu apa de la H2On. Acestea sunt confectionate exclusiv din tritan sau policarbonat, materiale care nu pun in pericol sanatatea ta sau a celor din jur. Apa H2On este microbiologic pura, motiv pentru care poate fi consumata de femeile insarcinate, de bebelusi si de catre copii.

Cata apa trebuie sa consumi zilnic?

Desi un dozator de apa iti ofera acces rapid si facil la o sursa de hidratare de incredere, iar apa H2On iti garanteaza faptul ca te bucuri de cea mai pura apa, mai ramane o intrebare la care trebuie sa iti raspunzi. Mai exact, este indicat sa afli care este cantitatea de apa pe care trebuie sa o consumi zilnic.

Inainte de orice, trebuie sa stii ca acest raspuns variaza in functie de o serie de factori, precum varsta, sexul, greutatea, inaltimea si multe altele. Foloseste unul dintre calculatoarele disponibile in mediul online si calculeaza care este cantitatea de apa recomandata pentru tine.

Dupa ce ai aflat raspunsul, nu mai ramane decat sa accesezi platforma online a companiei H2On, unde vei descoperi modele performante de dozator de apa, precum si cea mai pura apa. Tot aici, vei gasi sortimente delicioase de cafea si ceaiuri, precum si espressoare profesionale pe care le poti inchiria sau achizitiona.

H2On este singurul serviciu de profil din tara care livreaza produsele in aceeasi zi in care a fost efectuata comanda. In plus, ai parte de servicii de mentenanta, precum si de o linie de relatii cu clientii, la care poti apela oricand ai nevoie. Alege H2On si fa primii pasi spre un stil de viata mai sanatos!  coral