Mircea Moroșan, primarul orașului Huedin, a anunțat recent că încă mai sunt lucrări pe strada Bradului, Spitalului Protopop Aurel Munteanu, Piața Victoriei Horea, și B.N. Antal la proiectul de extindere a rețelei apă-canal și că în curând se va trece la reparații ale asfaltului pe străzile Gării, Zorilor, Violetelor și Stelelor.

„La lucrările care se vor desfășura pe raza UAT Huedin, pe extindere apă-canal, vor fi lucrări pe strada Bradului, Spitalului Protopop Aurel Munteanu, Piața Victoriei Horea, și B.N. Antal. O să încerce reparații acolo unde s-a deteriorat asfaltul pe strada Gării, Zorilor, Violetelor și Stelelor.

Trebuie să înțelegem că noi insistăm să se facă lucruri de calitate, dar aproape oricât ar tasa și s-ar face, pământul mai lucrează cel puțin șase luni după ce se sapă și cred că oricum am face, vom trebui peste un an să reluăm aceste lucrări pe baza primăriei. Noi în acest moment nu putem să facem acestei lucrări, pentru că am predat firmei constructoare terenul, ei trebuie să ni le dea aproximativ faza în care a fost preluat” a anunțat Mircea Moroșan.

coral