Probleme în Paradis pentru Carmen Simionescu și soțul ei? Cei doi s-ar fi despărțit recent și dovada ar fi faptul că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele sociale și au șters și toate pozele pe care le aveau împreună.

Singurul cont pe care îl au în comun este cel al fetiței lor, Sofia. Mai mult, Bogdan Căplescu a postat un mesaj pe Instagram, care ne-a cam pus puțin pe gânduri, în care s-a întrebat cu cine seamănă fetița lor, de se enervează atât de repede. Carmen Simionescu și-a șters toate pozele pe care le avea cu soțul ei, Bogdan Căplescu, pe Instagram și, mai mult decât atât, nu îl mai urmărește pe rețelele sociale. Carmen Simionescu are poze doar cu ea sau cu micuța ei, iar la o singură privire asupra contului ei de socializare ai zice că este o femeie liberă ca pasărea cerului.

Momentan, nici unul dintre ei nu au făcut declarații despre o posibilă separare sau chiar un posibil divorț și rămâne de văzut în ce relații se află în prezent cei doi. Carmen Simionescu a postat recent un InstaStory în care apare alături de fetița ei, zămbitoare și foarte relaxată, fără să dea vreun semn.

Primul Revelion în trei

În urmă cu două săptămâni, Carmen Simionescu era fericită că a petrecut primul Revelion alături de Bogdan Căplescu și fetița lor. Mereu cu zâmbetul pe buze, fiica lui Adrian Minune şi-a luat fetița în braţe şi s-a filmat cu ea la trecerea dintre ei, momentul fiind ulterior postat pe pagina sa de Instagram. Fanii au savurat din plin filmuleţul văzut, iar fiica manelistului se poate observa că este foarte fericită în ipostaza de mămică.

"Doamne îți mulțumesc pentru minunea mea", a scris Carmen Simionescu în filmulețul postat de Revelion.

coral