News Flash:

Se cauta clujeni voluntari pentru un TelVerde antisuicid

2 Aprilie 2013
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
Asociatia Romana de Preventie a Suicidului (ARPS) a lansat proiectul ”La un apel distanta de speranta”, iar in prima faza sunt cautati voluntari care sa lucreze la un serviciu telefonic de tip TelVerde.

"Inceputul anului 2013 a stat sub semnul sinuciderilor, cand in 3 saptamani nu mai putin de 5 persoane au ales moartea in detrimentul vietii. Aceste destine puteau fi salvate? Acesti 5 oameni ar mai fi recurs la gestul disperat daca ar fi avut la dispozitie o alternativa, aceea de a discuta, sub totala protectie a anonimatului, si gratuit, cu o persoana dispusa sa asculte si sa ajute? Pentru ca, ne place sau nu, atunci cand speranta dispare de la orizont, avem nevoie de oameni in jurul nostru. In acest context, Asociatia Romanǎ de Preventie a Suicidului (ARPS) lanseazǎ proiectul "La un apel distantǎ de sperantǎ", care are ca scop acordarea de servicii de consultanta de specialitate, gratuita si confidentiala, oferita sub protectia anonimatului, persoanelor aflate in criza suicidara, prin intermediul unei linii telefonice de tip TelVerde", se arata intr-un comunicat remis presei.

Etapa I a proiectului constǎ in inscrierea si preselectia operatorilor liniei telefonice. In acest sens, ARPS organizeazǎ, in perioada 2 - 30 aprilie 2013, o sesiune de inscriere a voluntarilor. Cei interesati, sunt invitatii sǎ trimitǎ un CV si o scrisoare de intentie la adresa arps•antisuicid.com. Persoanele selectate vor participa, in etapa a II-a a proiectului, la cursurile de pregǎtire organizate de specialistii ARPS.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

arps telverde semnul sinuciderilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2264 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012595 (s)