News Flash:

Se extinde rețeaua de apă din Sălicea, comuna Ciurila

23 Mai 2022
371 Vizualizari | 0 Comentarii
Se extinde re eaua de ap din S licea comuna Ciurila

Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar în vederea extinderii rețelei de apă pentru imobilele din localitatea Sălicea, comuna Ciurila, care, în prezent, nu beneficiază de acest serviciu edilitar.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „E important ca toate serviciile de utilități publice care au un impact direct asupra calității vieții, respectiv apă, canalizare, drumuri, să fie accesibile tuturor clujenilor, inclusiv celor din zonele recent construite”.

            În prezent, pe teritoriul satului Sălicea există un sistem public de alimentare cu apă potabilă, realizat în urmă cu aproximativ doi ani, în baza unei investiții asigurate de Consiliul Județean Cluj din Fondul „Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare” (I.I.D.).

Treptat, ca urmare a expansiunii continue a fondului locativ pe teritoriul acestei localități limitrofe municipiului reședință de județ, a apărut necesitatea extinderii rețelei publice de apă aflată în operarea Companiei de Apă „Someș”.

            În acest sens, noua investiție prevede extinderea conductei de apă pe o lungime de 625 de metri, acoperind, în acest fel, necesarul pentru imobilele situate pe patru străzi ale localității Sălicea.

            Finanțată din fonduri ale comunei Ciurila, investiția va fi preluată, după recepție, și integrată în sistemul public județean de apă administrat de Compania de Apă „Someș”.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1090 (s) | 33 queries | Mysql time :0.039621 (s)