Alina Ceusan si Carmen Grebenisan au parasit competitia ”Asia Express”. Blondele, asa cum li se spunea in emisiune, au ajuns extrem de departe, insa nu si pana in finala.

Prietenele Alina si Carmen au fost o revelatie atat pentru ceilalti concurenti, cat si pentru fanii emisiunii. Divele au luptat cu toate armele si nu de putine ori au ajuns primele la punctul de sosire.

Curajul, vointa, dorinta, dar si norocul celor doua blonde i-au uimit pe colegii de competitie, dar i-au facut sa le si invidieze.

Din pacate, drumul comorilor pentru ele s-a incheiat miercuri seara, cand in urma probei eliminatorii, ancora a fost rosie.

”Ancora este rosie, insa vrem sa va transmitem ceva: v-am simtit acolo alaturi de noi de la prima amuleta si pana acum, in ultimele clipe. #AsiaExpress a fost o nebunie curata, traita zi de zi, o luna jumate, fara oprire. Am plecat la drum best friends si ne-am intors tot asa. Am trecut prin multe momente in care am zis „ai de capu’ meu”, „sa facem ce?” sau „hai c-o facem si pe asta”, in stilul nostru. Sper ca la un moment dat sa se vada intr-un episod special oamenii din spatele camerelor, care duc lupta alaturi de fiecare echipa si fara de care show-ul nu ar exista. Am scos din ghiozdane ceva ce caram cu noi de muuult timp: peruci blonde (ma rog, doar una a mai ramas) pentru reactoarele 3 si 4 carora le uram cu acest suvenir metaforic, succes la autostop – bine din ala cum am tot avut in Filipine si in Taiwan. Multa bafta tuturor, va urmarim pe drumul comorilor cu emotie si abia asteptam sa vedem ce va asteapta. Pentru voi, gasca de pe online, oamenii de acasa, ne bucuram ca ne-ati putut descoperi in alt mod prin intermediul show-ului, speram sa ramaneti aici, alaturi de noi, in calatoria noastra online. Show must go on! Asia Express continua”, a fost mesajul Alinei Ceusan.

Si Carmen Grebenisan a reactionat imediat dupa eliminarea din concurs.

”A fost una dintre cele mai frumoase experiente la care am reusit sa participam vreodata in viata noastra. Este ceva de nedescris… Suntem cele mai norocoase, chiar daca drumul comorilor se incheie pentru noi aici. Suntem foarte recunoscatori intregii echipe si ii felicitam pentru aceasta productie impecabila. Jos palaria @asiaexpressromania !! Le dorim succes in continuare colegilor! Am fost o adevarata familie acolo. Sunteti minunati, toti si toata lumea care ne-a sustinut drumul pe care l-am parcurs pana acum! Multumim tuturor sustinatorilor”, a scris si Carmen pe Facebook.

coral