Primăria comunei clujene Mica anunță demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public, prin montarea de lămpi tip LED în trei localități.

Începând de astăzi s-a dat startul pentru modernizarea iluminatului public în localitățile Dâmbu Mare, Sânmărghita, Valea Luncii. Lucrările constau în demontarea lămpilor vechi (din anii 90) și înlocuirea acestora cu lămpi tip led, de ultimă generație.

Noile lămpi vor fi montate pe fiecare stâlp, deoarece mi-am dorit foarte mult ca fiecare locuitor să beneficieze de acest lucru, pentru o siguranță cât mai bună, atât la nivel de trafic, cât și privind deplasarea fiecărui cetățean în comună.

Dacă anul trecut am modernizat iluminatul public în localitățile Mica, Mănăstirea și Nireș, iată că de astăzi încep lucrările și în celelalte localități.

Cunosc nemulțumirile unor cetățeni referitoare la faptul că anul trecut nu am modernizat iluminatul în întreaga comună, însă neavând resursele financiare, am încercat să realizăm atât cât ne-a permis bugetul pe anul trecut.

Mă bucur că în cele din urmă, întreaga comună va beneficia de iluminat public cu lămpi tip led de ultima generație, iar pentru acest lucru doresc să mulțumesc în primul rând consilierilor locali, care au susținut acest proiect, echipei mele de implementare a proiectelor și nu în ultimul rând cetățenilor care m-au susținut mereu și au crezut în mine”, transmite Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica.

coral