Veștile nu sunt deloc bune pentru elevii care merg la cursuri în format fizic. Fostul ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu a declarat că șansele sunt foarte mari ca elevii din Capitală să treacă în online din această săptămână.

Elevii din București, care în prezent merg în format fizic la școală, ar putea trece la învățământul online din această săptămână. Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a anunțat că există șanse de aproape 100% ca școlile din Capitală să se închidă în această săptămână.

Se închid școlile în Capitală?! Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a rupt tăcerea

Veștile nu sunt deloc bune pentru locuitorii din Capitală, după ce rata cumulată la 14 zile a ajuns la 4, 35 la mia de locuitori, autoritățile au decis impunerea unor măsuri mult mai dure.Vlad Voiculescu a precizat că șansele sunt foarte mari ca elevii să se întoarcă la învățământul online din această săptămână.

Fostul ministru a publicat un mesaj pe pagina de Facebook în care face referire la ”parangheliile” care sunt încă permise în Capitală, făcând referire la congresul PNL care a avut loc în acest week-end, unde nu s-a ținut cont de măsurile de distanțare socială.

”În ciuda parangheliilor care sunt încă permise în București, toate culminând cu congresul PNL cu 5000 de oameni de ieri, părinții de copii de școală din București trebuie să știe că șansele ca școala să treacă în online săptămâna care vine sunt de aproape 100%”, a

scris pe Facebook duminică seara Vlad Voiculescu.

coral