Unele persoane ar face orice pentru familia lor, chiar dacă acest lucru implică extrem de multe sacrificii.

Un muncitor chinez care a fost nevoit să își părăsească familia care locuiește în provincia Henan pentru a munci în construcții tocmai în Shanghai a ajuns cunoscut în toată țara datorită unui gest pe care îl face zilnic pentru familia lui.

După orele obositoare petrecute pe șantier, bărbatul merge la metrou în fiecare noapte pentru a folosi Wi-fi-ul gratuit ca să reușească să vorbească măcar câteva minute cu familia sa, aflată la mii de kilometri distanță.
Ge Yuanzheng are un buget foarte mic și câștigă între 30-45 de dolari pe zi, așa că este nevoit să locuiască

într-un singur dormitor cu colegii săi. Bărbatul muncește din greu pentru a strânge bani pentru familia sa.

Dar, după lăsarea întunericului, acesta este văzut la metrou, unde vorbește la telefon cu soția și cu copiii săi, folosind conexiunea Wi-fi din subteran.

„Nu vreau să cheltui bani, dar mi-e dor de casă și vreau să vorbesc cu familia mea”, a dezvăluit bărbatul.

Un călător care l-a văzut sunându-și familia i-a făcut o fotografie și a distribuit-o online. Cum era și de așteptat, imainea a devenit virală și oamenii i-au apreciat sacrificiile pe care le face.

Soția lui habar nu avea de eforturile pe care bărbatul le face zilnic, însă și ea apelează la ajutorul unor vecini pentru a avea internet.
Cuplul are doi copii, un fiu care are un loc de muncă și o fiică, viitoare asistentă medicală, căreia îi dă 4646 de dolari online.

coral