Cu toate ca a fost scoasa din ghearele lui de oamenii legii, iar Daniela Crudu este aparata, teoretic, de un ordin de protectie temporar si care expira in noaptea de vineri spre sambata, fosta asistenta TV a decis sa nu depuna plangere impotriva iubitului ei.

Si, sustin sursele noastre, motivele sunt cat se poate de serioase pentru care ea a refuzat sa apeleze la oamenii legii si a preferat sa se aseze linistea asupra scandalului urias in care a fost implicata alaturi de iubitul ei violent. ”Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au inteles. El va plati tot ce trebuie pentru ca ea sa arate si mai bine ca inainte si, in plus, ii va da o suma mare de bani, de ordinul catorva mii de euro pentru ca sa il ierte. I-a promis ca nu va mai face niciodata un asemenea gest cu ea, ca nu o va mai bate. Ea l-a crezut, il iubeste probabil si, culmea, dupa ce au terminat de vorbit, radeau amandoi”, ne-a spus o sursa extrem de apropiata din familia Danielei Crudu.

Mai mult decat atat, sustin sursele noastre, Daniela Crudu s-a asigurat ca iubitul ei se va tine de promisiunea de a-i plati toate operatiile necesare pentru a scapa de urmele bataii si, deja, el a inceput sa trimita o parte din banii necesari pentru ca nasul distrus de pumnul primit sa fie operat de cei mai buni medici esteticieni de pe la noi. ”Va plati totul si, cu siguranta, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu si restul familiei ei sa fie linistiti. Cred ca toata lumea va castiga din asta, iar Daniela va fi, cel putin o buna bucata de vreme, in sigurantta langa el. Croatul chiar regreta ca a ajuns sa o pocneasca pe Cruduta”, ne-a mai spus sursa citata.

Daniela Crudu, batuta din gelozie

”Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevarat ca este vanata, este umflata la fata, ca nasul i-a fost afectat si o mai supara, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adica, la corp, este ceva mai bine acum. Zilele viitoare vom merge la medicii ei, sa vedem ce se va face, probabil va fi si operata de domnul Vitalie, medicul ei. Dar asta vom vedea, aici trebuie sa vorbeasca medicii, nu ma pricep eu”, ne-a spus, in exclusivitate, Ana, sora victimei furiei iubitului, Daniela Crudu.

Mai mult decat atat, ne-a dezvaluit Ana, sora Danielei Crudu, totul a pornit din motive greu de explicat. ”Nici noi nu intelegem de ce a batut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o cearta aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu bautura, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restrictie acum, sa speram ca lucrurile se vor alseza. Daniela este, acum, mai bine si la nivel psihic, dar tot este socata de ceea ce s-a petrecut”, ne-a mai spus Ana, sora Danielei Crudu.

Daniela Crudu a ajuns la Urgente

In noaptea de sambata spre duminica, un incident socant a zguduit lumea buna a Capitalei, Daniela Crudu fiind victima unui eveniment infiorator. Mai exact, Daniela Crudu a ajuns la Urgente, la Spitalul Universitar din Capitala, desfigurata in urma unei agresiuni. Cu mainile si picioarele facute praf, batuta cu salbaticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgenta, la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Universitar din Capitala, vedeta fiind, fara indoiala, agresata in timpul noptii. Culmea, ea fusese, pana sa ajunga la Urgente, la un eveniment intr-un restaurant de lux din Bucuresti, alaturi de cea mai buna prietena ale sale, Madalina Pamfile. Acolo, Daniela Crudu, conform postarile ei de pe Instagram, a avut parte de o seara cat se poate de placuta, cu muzica si dans.

coral