Astăzi o vedem atât de spectaculoasă și de stilată, încât poate nu ne-am fi imaginat niciodată că influencerița este un copil crescut la țară și care nu a uitat niciodată cum se mulge o vacă sau cum să trăiești într-un mediu modest. Christina Ich, pe numele său real Cristina Micu, s-a născut în Republica Moldova și a fost crescută de mama și de bunicii săi. Vedetă a fost dintotdeauna foarte transparentă în fața publicului său din online și de multe ori a povestit cum a fost copilăria ei, subliniind totodată că nu își va uita niciodată originile.

„Pentru mulți sunt doar o imagine și atât, dar sunt resemnată. Nu încerc să fiu altceva decât o imagine. De fiecare dată am încercat să salvez aparențele pentru că eram o fată drăguță de la țară. Să mă dau mai deșteaptă decât sunt, să demonstrez că am citit mai multe decât ‘Baltagul’ de Sadoveanu. A trebuit să demonstrez multe și am dat-o în bară, cum e atunci când încerci să demonstrezi ceva. Dacă fac trimitere pe Instagram vă spun că sunt de la coada vacii. Nu mi-am pierdut încă dexteritatea de a mulge vacă. Am crescut acolo alături de mama și bunicii mei”, a mărturisit Christina Ich, la „Marius Tucă Show”.

Christina ICH, în vârstă de 31 de ani, este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite personaje din mediul online. Potrivit Divahair.ro, vedeta ocupă o poziție fruntașă în topul influencerilor din România și este o persoană a cărei sinceritate și naturalețe depășește filtrele de pe Instagram.

O influenceriță cu enorm de mult succes, o mamă împlinită, o iubită fericită și o femeie care nu și-a uitat niciodată originile. Christina ICH, cunoscută și că „regina Instagramului”, are câteva secrete care o ajută să aibă o viață echilibrată și să își mențină popularitatea în mediul digital.

coral