In urma cu opt ani, Serban Huidu trecea prin cea dura experienta din viata lui, a avut un accident, in care au murit trei oameni. Jurnalistul nu a vorbit niciodata deschis despre acest subiect, pana acum, cand a facut declaratii halucinante.

Serban Huidu a povestit ca, imediat dupa accident, a fost sfatuit sa mearga la psiholog, lucru pe care l-a si facut, insa i s-a parut o prostie si a renuntat. „Eu cred ca terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existentiale sunt toate ambalate frumos, sunt un moft al societatii moderne. Ele in realitate nu exista. Noua ne place sa credem ca trebuie sa ne recuperam, dar poate ca e doar ideea mea, poate ca eu am fost suficient de tare sa ma recuperez singur.

Eu cred in continuare ca e un moft. Dupa accidentul rutier pe care l-am avut in care eu trebuia sa fac pace in primul rand cu mine ca sa pot sa suport toate injuraturile, la indrumarea cumnatei mele care este psiholog, am fost la un psiholog bunicel si m-a pus sa fac niste chestii din pastilina. Poate asa o fi fost invatata, poate era o metoda, dar mie mi s-a parut de un ridicol fantastic. Pana una alta, eu am avut un accident in care puteam sa crap si eu, au murit atatia oameni, s-au intamplat lucruri si tu ma pui sa fac chestii din plastilina? Nu am facut nimic din plastilina, am facut-o bucati si i-am spus ca am treaba”, a spus Serban Huidu, pentru Avantaje.
Serban Huidu, despre bataia luata de Mircea Badea

Mircea Badea a fost facut KO in doar cateva secunde de motociclistul Tedi Emi. Ringul a fost amenajat intr-un centru comercial din Bucuresti, iar reactiile nu au intarziat sa apara. Unul dintre cei mai acizi critici ai prezentatorului de la Antena 3 a fost Serban Huidu. Cel din urma l-a umilit, pur si simplu, pe Mircea Badea.

“Ce daca a luat bataie in 5 secunde? O sa isi revina, e puternic!

Mircea Badea e atat de puternic incat poate sa inece un peste in apa! In apa dulce. Si in sarata.

Mircea Badea e atat de puternic incat doneaza in fiecare zi sange la Crucea Rosie. Niciodata pe al lui.

Mircea Badea e atat de puternic incat foloseste tabasco pe post de picaturi de ochi. Iar ochii ii curg atunci cand ii lasa el sa curga.

Mircea Badea e atat de puternic incat poate aplauda cu o singura mana.

Dar motociclistul e si mai puternic. Sau asta era Chuck Norris?”, a scris Serban Huidu pe contul personal de socializare. coral