Serviciul de permise și înmatriculări auto din cartierul clujean Gheorgheni se mută, în noiembrie, în Someșeni. Noul sediu va găzdui și un birou de achitare a taxelor, care în prezent se face la primărie.

"Noi am creat o parcare de 80 de locuri, am reamenajat trotuarul de la str. Traian Vuia, am amenajat stație de autobuz, trecere de pietoni și un birou de taxe, pentru ca cetățenii sa nu se mai deplaseze până la sediile primăriei. Va avea patru funcționari. Domnul prefect va anunta oficial inaugurarea sediului, care acum funcționează în Gheorgheni", a declarat edilul Emil Boc.

"Spațiul din cadrul clădirii destinat activității serviciului este de 550 mp, mai mare decât cel de 335 mp al actualei clădiri de pe str. Albac. Zona de așteptare este generoasă, iar ghişeele asigură un spațiu mai mare pentru cei care solicită informații.

În apropierea noului sediu vor fi amenajate și locuri de parcare, destinate celor care se vor adresa serviciului. Sala pentru examinarea teoretică în vederea obținerii permisului de conducere este una mai mare", declara recent prefectul Mircea Abrudean.

Autoritățile mai intenționează să înființeze birouri ale Serviciului de permise și înmatriculări auto în afara municipiului Cluj-Napoca, respectiv în Dej și Huedin, cu menţiunea că deja cel de la Câmpia Turzii a fost inaugurat, în septembrie.

coral