Sexy-asistenta TV Ramona Olaru si “jumatatea” ei pornesc pe drumuri separate, dupa trei ani de casnicie.

Ramona Olaru, tanara considerata una dintre cele sexy asistente TV de la noi din tara, a facut marturisiri neasteptate. Sexy-colega de platou a celebrilor Razvan & Dani a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu Bogdan, partenerul de viata cu care se afla in plin divort.

“Ultima oara ne-am certat pentru ca el este antisocial”

”Sotul meu e la polul opus fata de mine. Nu ii place sa socializeze. El e mai timid, e mai tacut. Eu l-am cucerit pe el pentru ca asta e de asteptat la mine, iar asta pentru ca toate lucrurile se intampla pe dos la mine. Eu l-am agatat pe el la mare. (…) Au trecut cativa ani pana la starea civila, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relatie, cu bine cu rau, ba eram, ba nu eram. (…)

Amandoi suntem gelosi. Ultima oara ne-am certat pentru ca el este antisocial si a pornit mare scandal. Nu il iert daca ma insala. Inseamna ca vrea altceva. Daca e sa fie cu altcineva inseamna ca vrea altceva si atunci de ce sa mai vreau sa stau cu omul acela langa mine?”, a spus Ramona Olaru.

Ramona si Bogdan divorteaza la notar!

Potrivit unei surse, in urma cu cateva saptamani, dupa o disputa aprinsa, cei doi ar fi hotarat sa puna capat mariajului. Din cate se pare, ruptura s-a produs dupa ce Ramona Olaru a fost imortalizata in ipostaze uimitoare alaturi de un tanar cu tupeu, in zona Herastrau din Capitala.

Dupa acest episod, Bogdan, barbatul cu care sexy-asistenta este casatorita de trei ani, ar fi decis sa puna capat relatiei. Din cate se pare, Ramona Olaru si Bogdan au ales varianta cea mai simpla, si anume divortul la notar. Iar sotul sexy-asistentei ar fi facut deja demersurile necesare.

coral