Popularul show „Ferma”, de la PRO TV, provoaca inca un “divort”. Dupa Brigitte si Pastrama, o noua vedeta a spus adio relatiei de aproape patru ani pe care o avea. Dupa ce a parasit emisiunea, in urma duelului cu Geanina Ilies, Ioana Filimon a luat decizia sa se desparta de iubi.

Miss Romania 2016 nu ar trece prin cea mai buna perioada din viata ei. Ioana Filimon a iesit din competitie cu cateva kilograme pe care nu si le-ar fi dorit, dar si cu ganduri de despartire. Nici bine nu ar fi ajuns acasa bruneta, ca ar fi si decis sa incheie povestea de dragoste cu iubitul ei, George. Motivele, conform spuselor unei bune prietene a vedetei, ar fi ca barbatul nu i s-ar potrivi, din mai multe puncte de vedere, printre care si cel financiar.  

„Totul s-a terminat”

Dupa ce s-ar fi gandit foarte bine, sexoasa de la Ferma ar fi ajuns la concluzia ca ii este mai bine fara George alaturi. “Am reflectat foarte mult cat am stat la «Ferma» si mi-am dat seama ca langa George nu pot ajunge departe, nu cred ca e potrivit pentru mine. Eu am notorietate si bani, pe mine ma stie toata lumea, mai ales acum, dupa ce am participat la emisiune. Simt ca o mi se deschida numai usi bune. El nu este monden si nu poate tine pasul cu mine. Nu il pot vedea in planurile mele de viitor, am incercat sa vorbesc cu el, sa ii explic situatia, insa nu vrea sa accepte ca totul s-a terminat intre noi si chiar a ajuns sa ma hartuiasca“, i-ar fi marturisit Ioana Filimon prietenei sale.

„Nu as fi putut sa ma indragostesc de cineva”

La scurt timp dupa ce a parasit competitia, Ioana Filimon marturisea ca nu s-ar fi putut indragosti de vreun alt barbat din cadrul concursului. “Nu aveam cum sa ma indragostesc, mai ales ca eu am o relatie in afara Fermei. Chiar daca as fi fost singura, nu cred ca as fi putut sa ma indragostesc de cineva, nu-mi statea gandul la asa ceva. Acolo aveam in cap munca, dueluri, voiam sa ajung cat mai departe, sa-mi demonstrez mie si celor din jur ca sunt puternica. Nu mi-a stat niciodata capul sa ma uit la un barbat si sa zic: bai, arata bine!”, declara Ioana Filimon pentru Click.ro.

Miss Romania, imagini hot, neblurate, la televizor

Inca de la inceputul show-ului “Ferma“, de la Pro TV, Ioana Filimon a fost in atentia publicului, dar si a cameramanilor, care au surprins-o cu sanii complet goi. Scandalos este faptul ca imaginile cu Ioana Filimon au fost difuzate la TV, neblurate, cu precizarea “interzis sub 12 ani“. Emisiunea a inceput la ora 20:00, ora la care se pot uita si copiii.

Bruneta a avut un moment de liniste si a vrut sa se schimbe inainte de culcare, doar ca…. totul a fost transmis la Pro TV!

„Dupa ce am castigat concursul de miss, lumea a spus ca a castigat o fata operata. Nu e adevarat, am o singura operatie estetica, cea de marire de sani. Lumea este rautacioasa, nu ma crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niste femei mai putin inteligente, dar nu este adevarat. Sunt inteligenta, stiu ce vreau de la viata si am venit sa castig. Nu stiu ce o sa fac la emisiune cu telefonul, dar cred ca o sa-mi fie cel mai dor de el”, a declarat Ioana Filimon in primul episod din Ferma. coral