Mircea Badea a explicat, miercuri, in cadrul emisiunii “Sinteza zilei”, ca romanii se impart in mai multe categorii, in functie de beneficiile pe care le obtin de la statul roman.

“Romanii se impart in trei categorii: cetatenii de categoria I sunt in diaspora. Cetatenii din categoria a II-a sunt cei care traiesc in interiorul granitelor si platesc impozite. Cetatenii de categoria a II-a sunt si ei impartiti in doua subcategorii: fraieri si smecheri.

In cazul smecherilor am identificat eu cel putin trei subdiviziuni ale smecherilor: studentii, IT-stii si magistratii“, a spus Mircea Badea.

Badea a terminat facultatea cu chiu, cu vai

Prezentatorul TV a dezvaluit recent cum a terminat facultatea, ocazie cu care a precizat ca, pe perioada stundentiei, s-a angajat pentru a se intretine, in asa fel incat sa nu fie nevoit sa solicite ajutorul cuiva.

“Dupa liceu, am zis ca dau la o facultate unde nu va trebui sa invat nici macar o secunda pentru a intra. Am ales Facultatea de Matematica. M-am dus acolo din comoditate, stiam ca intru fluierand. Am intrat la Informatica. In primul an, nu m-am dus deloc la cursuri pentru ca munceam.

M-am chinuit rau de tot, vai de capul meu! Dar asta e, nu am cerut nimic. M-am dus la munca. M-am dus doar la examene. Nu am avut nicio restanta.

In anul doi, nu a mai fost la fel de usor, dar eu totusi munceam. M-am transferat la Facultatea de Cibernetica de la ASE. Pentru acest lucru, am dat 25 examene, pentru diferenta, in decurs de o luna. In acest timp munceam. Am luat toate examene.

M-am transferat la Facultatea de Cibernetica, la fara frecventa. M-am chinuit crancen, dar asta este situatia! Nu tin minte sa fi mers vreodata undeva si sa fi zis ca sunt student si am dreptul sa mi se dea si sa mi se faca“, a spus Mircea Badea potrivit dcnews.ro.

coral