Un barbat din Venezuela si-a strangulat sotia si a ingropat cadavrul in curtea casei. Acesta le-a spus rudelor si cunoscutilor ca partenera sa plecase din tara.

Yumaira del Carmen Chacin, in varsta de 61 de ani, a disparut din data de 6 martie. Inca de la disparitia femeii, copiii acesteia au banuit ca este ceva in neregula. L-au suspectat pe partenerul de viata al mamei lor, Eddy Heberto Moran Loaiza, ca ar fi in spatele acestei disparitii a Yumairei.

Eddy Moran, un muncitor in constructii in varsta de 51 de ani, le-a explicat tutror celor care intrebau de partenera sa de viata ca aceasta plecase in strainatate, in Columbia, pentru ale vizita pe fiica si nepoata ei.

Mauro Moran, unul dintre copiii femeii, a avut dubii in ceea ce priveste plecarea mamei sale, dat fiind ca aceasta nu luase niciun bagaj cu ea si nici bani. Acesta a apelat la ajutorul politiie, care a inceput o ancheta.

La o luna si jumatate dupa disparitia femeiii si in urma incvestigatiilor facute de politie, partenerul de viata al acesteia si-a marturisit crima. Barbatul le-a spus politistilor ca a strangulat-o pe Yumaira in urma unei discutii aprinse pe care au avut-o. Ulterior, acesta a ingropat cadavrul in curtea casei in care locuiau, potrivit panorama.com.

coral