Sărbătoare mare în casa lui Silviu Prigoană. Fiul afaceristului s-a căsătorit. „Socrul mare” a organizat o petrecere de milioane, cu mulți oaspeți și fast. Georgiana este nora politicianului și cea care a intrat în familia Prigoană.

Fiul lui Silviu Prigoană s-a căsătorit

„Casă de piatră și mult noroc, Silvius Prigoană și Georgiana. Aseară, alături de nașa noastră frumoasă, Mihaela Prigoană (actuala parteneră a lui Silviu Prigoană n.r).”, a scris interpreta Angela Rusu în mediul online, citată de click. 

Nunta a avut loc la un hotel de fițe de la București, iar la petrecere au fost prezenți sute de invitați, notează  click.

„Vom avea vreo 150 de invitați, nu știu. Ei știu mai exact despre ce e vorba, nu m-am băgat în povestea asta. Eu, ca de obicei, stau deoparte. Primesc invitație, mă prezint, nu primesc invitație, nu mă prezint.

Nunta, în general, este făcută de mirese. Mireasa este pionul principal al nunții, ea hotărăște cam tot, și meniul și culoarea costumului mirelui, și așa mai departe. Din această cauză, nu mă bag, nu este treaba mea. Și muzică și tot…absolut! Mireasa hotărăște!”, spunea Silviu Prigoană, acum ceva timp.

coral