Zilele acestea, una din concurentele de la show de matrimoniale din Turcia a ajuns la spital. Tanara sustine ca ar avea probleme renale destul de grave.

Simina de la Puterea Dragostei a facut avort?! In timp ce ea si iubitul ei, Alexandru Zanoaga, sustin ca are probleme renale, gurile rele sustin ca ar fi facut, de fapt, o intrerupere de sarcina. Andreea Mantea a fost informata ca tanara are probleme renale si ar avea nevoie de un transplant.

Pe grupul oficial de Facebook Puterea Dragostei, mai multe persoane sustin ca tanara ar fi fost insarcinata. Pentru ca nu a vrut sa tina copilul, ar fi mers la spital unde a facut intrerupere de sarcina. Tanara a ajuns la spital dupa ce a acuzat, in numarate randuri, stari de rau.

Simina de la Puterea Dragostei a facut avort?!

Simina a lipsit din cadrul emisiunii Puterea Dragostei. Andreea Mantea l-a intrebat pe iubitul ei, Alexandru Zanoaga, unde e tanara. Acesta a oferit cateva detalii despre ea, dar nu a intrat mai mult in amanunte.

„Am vorbit la telefon si mi-a spus ca are nevoie de un transplant”, a spus el, la Kanal D.

Andreea Mantea stie problemele Siminei

Andreea Mantea a intrerupt discutia si a spus ca Simina va oferi mai multe detalii. Chiar daca ea, ca prezentatoare, si echipa de producatori stiu ce s-a intamplat, nu isi pot permite sa vorbeasca ei in numele Siminei. Dupa filmarea editiei, Alex a mers la Simina, la spital.

„M-a intrebat doamna Andreea ce ai si i-am spus ca ai probleme cu rinichii si i-am spus ca ai nevoie de un transplant”, i-a spus el.

coral