Jurnalista Paula Rusu si sotul ei trec prin clipe grele, dua ce mama lui Razvan Mitroi s-a stins din viata. Simona Gherghe, prezenta pe retelele de socializare, i-a transmis un mesaj jurnalistei, la sucrt timp dupa ce aceasta a anuntat doliul din familia ei.

Paula Rusu a publicat o fotografie in care apare alaturi de sotul ei si mama acestuia. In descrierea imaginii a pus o inima de culoare neagra. Imediat au aparut zeci de mesaje pe pagina sa. Oamenii ii sunt alaturi pentru a trece cat mai repede peste pierderea suferita.

"Condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca!", i-a scris Simona Gherghe. Dupa cateva ore in care pagina ei a fost asaltata cu comentarii, Paula Rusu le-a multumit tuturor. Cu siguranta este o perioada grea si nu poate fi activa tot timpul pe retelele de socializare.
Simona Gherghe a trecut prin clipe dificile, dupa ce micuta Ana Georgia s-a imbolnavit din nou

Ana a inceput sa mearga la gradinita din aceasta toamna, insa de acolo a reusit sa capete o raceala care nu ii da pace. "Ana mea, racita iar", a anuntat Simona Gherghe pe Instagram. Asadar, micuta Ana Georgia a ramas acasa pentru cateva zile.

Cum intotdeauna a fost o mama grijulie, Simona Gheorghe sta tot timpul cu copiii ei, Ana si Vlad, si are grija ca acestia sa fie bine si sa nu le lipseasca nimic.

coral