Simona Halep si milionarul machedon Toni Iuruc nu isi mai ascund relatia. Un nou episod din frumoasa lor poveste de dragoste s-a derulat intr-o parcare din Mamaia, unde s-au imbratisat calduros. Castigatoarea turneului de la Wimbledon i-a facut ”botezul” in anturaj noului ei iubit.

La 27 de ani, Simona Halep este implinita din toate punctele de vedere. Are o cariera de succes si o viata sentimentala pe masura.  In prezent, campioana de la Wimbledon se bucura de o vacanta binemeritata pe litoral, iar o mare parte din timpul liber o petrece in compania noului iubit, Toni Iuruc.

I-a facut ”botezul” in anturaj

Cu o rochita colorata, la bratul iubitului ei, Toni Iuruc, Super-Simo a fost o aparitie senzationala. Cu toate ca a incercat sa treaca neobservata, Simona a atras privirile tuturor imediat ce a pasit in localul respectiv. Din cate se pare, Simona Halep a decis ca este cazul sa-l introduca in anturajul ei pe barbatul care a cucerit-o. Impreuna cu milionarul machedon si prietenii ei, Simona Halep a petrecut intr-o admosfera relaxanta, pana aproape de miezul noptii.

Imbratisari cu iubi in parcare

In jurul orei 23.00, Simona Halep si Toni Iuruc au decis sa se retraga. Impreuna cu unul dintre amici, Simona Halep si Toni Iuruc s-au indreptat spre parcarea din apropiere, acolo unde cei doi si-au lasat bolidul de lux. Dupa cateva minute de discutii, super-jucatoarea de tenis si milionarul machedon au fost protagonistii unor momente tandre, sub privirile barbatului care ii insotea. Dupa ce s-au despartit cordial de barbatul cu care au discutat in parcare, Simona si iubitul ei s-au suit in bolidul de lux si s-au ”pierdut” in noapte.

Cine este Toni Iuruc

Toni Iuruc este un milionar machedon, un tip inteligent (asa il descriu apropiatii), care are mai multe afaceri in Romania. Acesta detine nu mai putin de sase firme. In 2002, in colaborare cu alti trei parteneri, a infiintat agentia full service AdVenture care s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei, din 2008. Firma l-a avut client pe ex-edilul Bucurestiului si in urmatoarele campanii.

Desi relatia lor este abia la inceput, Toni Iuruc i-a fost tot timpul aproape sportivei noastre, atat in timpul antrenamentelor, cat si la meciurile oficiale, avand grija insa sa pastreze o distanta considerabila, pentru a nu da de banuit.

Toni Iuruc i-a fost alaturi jucatoarei de tenis si la balul organizat la Wimbledon in cinstea castigatorilor de anul acesta. El a avut grija sa nu se aseze langa Simona, ci langa prietena acesteia, actrita Irina Antonie. coral