Simona Halep este căsătorită și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Toni Iuruc. Cei doi s-au căsătorit civil în toamna anului trecut, iar de atunci jucătoarea de tenis este numai un zâmbet.

Fostul lider mondial a trăit multe dezamăgiri înainte de a-l cunoaște pe omul de afaceri machedon. Detalii din viața marii campioane au ieșit la iveală.

Simona Halep, părăsită pentru o studentă

Marea noastră campioană a trăit o mare dezamăgire înainte să devină lider mondial în tenis. Fiica lui Stere Halep era îndrăgostită până peste cap de fiul lui Teia Sponte, fost oficial la FCSB și apropiat al lui Gigi Becali.

Scene intime la Insula Iubirii între o concurentă și ispita Daniel. Bărbatul a făcut fotbal de…

Sportiva nu a comentat niciodată viața sa amoroasă, dar ei au fost văzuți foarte des împreună. În 2015, Halep și Costa Sponte au fost surprinși în ipostaze foarte apropiate. În presă s-a zvonit că cei doi vor ajunge în fața altarului. Toată lumea aștepta să o vadă pe Simona în rochie de mireasă.

”Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român”

Marea surpriză a fost că fiul lui Teia Sponte a părăsit-o pe Halep pentru o studentă pe nume Bianca, în vârstă de 20 de ani. Bărbatul era atât de îndrăgostit, încât a ales să plece de acasă când rudele sale se pregăteau de nuntă.

Bunica Simonei era convinsă că sportiva și Costa Sponte se vor căsători. Femeia a vorbit cu presa despre planurile de viitor ale celor doi, înainte să se producă ruptura.

Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român.

Mi-a zis așa: Maie, nu dau tată de rușine (nu-l fac de rușine pe tata, n.r.). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam, nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su a fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo.”, spunea bunica Simonei Halep în 2016, potrivit Libertatea.

Bianca, femeia pentru care Costa Sponte a renunțat la Simona Halep, a devenit soția milionarului în 2019. Spre deosebire de el, Halep nu s-a grăbit să își refacă viața. Ea s-a concentrat asupra sportului. coral