Super-campioana de la Wimbledon (27 de ani) si l-a ”asumat” pe noul iubit (40 de ani). Marturie in acest sens sunt cele mai recente imagini cu Simona Halep si Toni Iuruc. Cei doi au fost fotografiati de mana, in cartierul bogatasilor, fix inainte sa intre intr-un restaurant de lux.

La 27 de ani, Simona Halep este implinita din toate punctele de vedere. Are o cariera de succes si o viata sentimentala pe masura. In prezent, ex-liderul WTA se afla la Bucuresti, unde se bucura de o vacanta binemeritata. Si, logic, mare parte din timpul liber il petrece in compania iubitului, Toni Iuruc.

Cina la un restaurant de lux

Simona Halep si milionarul machedon care i-a furat inima au fost prezenti, miercuri seara, la un restaurant de lux din zona Herastrau. Acolo au ajuns cu masina lui Toni Iuruc. Fara sa atraga atentia celor din jur, cei doi indragostiti au coborat din autoturism si s-au indreptat spre intrarea in local. Imbracati super-elegant, sportiva noastra si omul de afaceri, care avea in mana un superb buchet de flori, s-au tinut de mana pana au ajuns la masa.

Semn clar ca Simona Halep si Toni Iuruc formeaza deja un cuplu bine sudat, desi se afla la inceput de relatie. In restaurant, campioana de la Wimbledon si iubitul ei au fost asteptati de parintii si fratele fostului lider WTA. A urmat un ospat pe cinste, iar voia buna a fost ca la ea acasa.

Au plecat impreuna

Campioana de la Wimbledon, care arata senzational, si iubitul milionar s-au simtit perfect in localul din cartierul bogatasilor. Au fost discreti si nu au iesit cu absolut nimic in evidenta. Lucru, de altfel, de laudat! Intr-un final, intalnirea a luat sfarsit. Moment in care Simona Halep – cu buchetul de flori in mana – si Toni Iuruc si-au luat “la revedere” de la cei care le-au tinut companie. Indragostitii au plecat cu aceeasi masina cu care au venit, machedonul fiind pe post de sofer. Nu inainte sa discute pret de cateva secunde in autoturism.

Concluzia este ca Simona Halep si l-a ”asumat” pe noul iubit si nu mai are nicio retinere in a iesi cu el in public. Merg prin oras tinandu-se de mana, ceea ce indica faptul ca legatura este cat se poate de serioasa. Un semn in plus ca, de aceasta data, Simona este decisa sa aiba o relatie de lunga durata cu Toni o arata si faptul ca acesta a sustinut-o la Wimbledon, la fiecare meci, dar a luat parte si la dineul oficial. Mai mult, pe Arena Nationala, cand Simona si-a prezentat trofeul, milionarul a tinut sa fie prezent si acolo.

coral