Simona Sensuala renuntat la lumina reflectoarelor, la blond, insa a ramas la fel de senzuala. In trecut, adora sa i se spuna Simona Sensual, insa acum prefera simplu: Simona. Vedeta a decis ca viata ei trebuie sa ia o noua turnura si a devenit femeie de afaceri.

Recent, bruneta a postat cateva imagini pe retelele de socializare, in care arata foarte bine. A mers la un eveniment care a avut loc la Palatul Snagov si a schimbat doua tinute, ambele extrem de decoltate, care ii puneau in evidenta formele sexy. Simona – Suhoi Cristina Simona pe numele din buletin – si-a vazut linistita de afaceri. Mai mult, a renuntat la culoarea blonda care a consacrat-o si a optat pentru o culoare mai inchisa, semn clar ca de acum inainte doreste cu totul altceva, inclusiv din punct de vedere fizic.

Simona Sensual s-a casatorit in secret cu alesul inimii sale

Simona Suhoi a devenit sotia barbatului pe care a ales sa nu-l prezinte lumii intregi si cu care traieste o frumoasa de dragoste de multa vreme. Cei doi s-au casatorit in secret, la ceremonie participand doar cateva rude si prietenii apropiati. Mai mult, ca sa nu se afle ca s-a maritat, vedeta a decis sa nu poarte verigheta, potrivit spynews.ro. Insa… o fotografie in care ea poarta pe degetul inelar “acea bijuterie” a aparut in presa. Deocamdata, proaspata mireasa nu doreste sa faca declaratii despre ziua cea mare.

La inceputul acestei luni, Simona Sensual a mers intr-o vacanta de vis in Israel, iar printre locurile pe care le-a vizitat se numara si Biserica Sfantului Mormant. Desigur, frumoasa bruneta s-a relaxat si pe plajele insorite din Tel Aviv.

coral