Un bărbat și-a luat viața aruncându-se de pe Parkingul amplasat pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca.

Din primele informații, se pare că bărbatul s-a aruncat singur de pe parkingul amplasat pe Calea Dorobanților. Medicii ajunsi la fața locului au încercat să îl resusciteze, dar fără succes.

O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit în cazul bărbatului care s-a aruncat de pe parkingul de pe Calea Dorobanților.

Pompierii au ajuns la fața locului în jurul orei 12:50 și au început masajul cardiac extern pentru bărbatul, în vârstă de 65 de ani. Manevrele de resuscitare au fost oprite, de către medicul ajuns la fața locului, după evaluarea primară, care a arătat că traumatismele suferite erau incompatibile cu viața.

„În cursul zilei, în jurul orei 12.55, polițistii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, în timp ce se afla într-un parking situat în cartierul Mărăști. O echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma primelor verificări rezultă că un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani, ar fi căzut de pe respectivă clădire.
În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identității bărbatului, precum și a împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia.”, transmite IPJ Cluj.

coral