Un tânăr s-a aruncat de la etaj pe strada Alexandru Vaida Voievod, în Gheorgheni, vis-a-vis de Iulius Mall Cluj. Incidentul s-a produs luni, 6 decembrie, în jurul orei 10.50.

Din câte se pare,  tânărul in varsta de 22 de ani s-a certat cu iubita și apoi s-a aruncat de la etaj, în zona stației de autobuz. 

ISU CLUJ: Două autospeciale și un echipaj SAJ au fost alertate în urma căderii la înălțime a unei persoane, pe strada Alexandru Vaida Voievod din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10.00, iar la fața locului au găsit un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Din primele cercetari a rezultat ca este vorba despre un tanar din Brasov, care ar fi recurs la acest gest din cauza unei certe pe care a avut-o cu iubita lui. 

Trupul neinsufletit al tanarului brasovean a fost transportat la Institutul de Medicina Legala Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei. 

In vederea efectuarii cercetarilor, politistii au deschis un dosar de cercetare penal pentru ucidere din culpa, arată stiridecluj.ro

coral