Smiley este celebru, are foarte multi fani si traieste o tinerete artistica incontestabila. Ca si alti oameni, si-a facut planuri pentru anul 2019, are intocmita o lista de dorinte si, daca incerci sa citesti printre randuri, ajungi la concluzia ca relatia cu Gina Pistol nu este – asa cum se crede – una ideala. Speculatiile si interpetarile nu pot fi excluse atunci cand discuti despre un cuplu celebru, iar fanii incearca sa afle cat mai multe informatii din viata vedetelor pe care le apreciaza.

Ce-si doreste Smiley pentru anul 2019? Acesta a declarat pentru libertatea.ro ca ar dori sa cante, sa viseze si sa rada. Este dorinta numarul 1 a lui Smiley, urmata imediat de dorinta de a fi bine, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

In continuare, Smiley spune ca doreste sa fie conectat mereu cu familia si prietenii, sa calatoreasca mai mult, sa se joace mai mult, sa se poata intalni cu fiecare fan al sau, pentru ai multumi. Crede in paroiectele frumoase de la HaHaHa Production si spera sa fie inspirat, sa cunoasca oameni ”misto” si… sa se converseze, ”ca de la o la om” cu cainele sau, Bruno.

”Imi doresc ALTCEVA!”

In ceea ce priveste dragostea, Smiley nu spune foarte mult, ca de fiecare data, lasand fanii sa interpreteze fiecare cuvant al sau. Dar, atunci cand vine vorba despre DORINTA 19 a lui Smiley, lucrurile sunt oarecum… misterioase.

”Imi doresc ALTCEVA!”, declara el, iar aceste cateva cuvinte transmit mult mai mult decat ar parea la o prima vedere. Smiley vrea mai mult, se simte inca neimplinit – sufleteste, artistic? – si credem ca Gina Pistol ar trebui sa fie foarte atenta. Poate ca Smiley si-a dat seama ca Gina nu este acea ”jumatate” pe care o asteapta de atata vreme.

In rest, cum se spune, Smiley priveste – totusi – optimist catre viitorul apropiat si spune ca si-ar dori sa vada cati mai multi oameni fericiti.

coral