Elena Sinulescu își plânge soțul cu lacrimi amare și memorează ultimele clipe din viața lui. Este debusolată și nu își imaginează cum va decurge viața fără Benone Sinulescu. Cei doi soți împliniseră 40 de ani de căsnicie cu  zi înainte de decesul regretatului interpret de muzică populară. Iată declarațiile cutremurătoare de la căpătâiul artistului.

”Este un moment cumplit, nu am cuvinte să-l descriu. De multe ori mă abţin, nici să nu mai vorbesc. Este un moment foarte greu, despărţirea asta este cumplită.

Într-adevăr, am fost foarte compatibili, ne-am împăcat foarte bine. Am rezistat împreună 40 ani, pe care i-am împlinit chiar pe 17 noiembrie, iar el a plecat a doua zi. Undeva, a vrut să fie o sumă rotundă probabil. Nu-mi găsesc nici cuvintele, sunt atât de debusolată şi amărâtă, încât mi-e greu să vorbesc, vă spun sincer”, a declarat Elena Sinulescu la Teo Show.

Elena Sinulescu: ”A refuzat categoric să chem salvarea”

Elena Sinulescu și-a văzut soțul cum se stinge din viață, iar toate eforturile de a-l ajuta au fost în zadar. Benone Sinulescu și-a dorit discreție totală, iar singura ipostază în care își dorea să fie văzut era cu zâmbetul pe buze nicidecum bolnav:

”Eu am vrut discreţie totală, pentru că el nu a vrut să îşi expună public decât actul artistic şi nu starea de sănătate specifică vârstei. În momentul în care eu i-am spus că o să chem salvarea, el a zis că refuză categoric. Am fost nevoită să apelez la o clinică privată, să vină o salvare privată, fără girofare, ca să nu se afle. Şi i-am respectat dorinţa, nimic mai mult, arata cancan.ro

Am lăsat presa să vorbească ceea ce a dorit, chiar dacă multe lucruri erau false. Am trecut peste ele şi mi-am văzut în continuare de sănătatea lui.

În toate aceste luni, după ce s-a recuperat în vară, nu a avut nicio problemă, până acum o săptămână, când a fost chemată salvarea” a declarat Elena Sinulescu la Teo Show.

Benone Sinulescu s-a stins din viață, joi, la vârsta de 84 de ani. Potrivit ultimelor informații, regretatul interpret de muzică populară va fi înmormântat duminică, la Arad. Femeia așteaptă ca interpretul să fie aplaudat și văzut pentru ultima dată de cei care l-au iubit, înainte să fie înmormântat.

coral