Anchetatorii sunt socati de descoperirea facuta in apartamentul olandezului banuit ca ar fi ucis fetita de 11 din Dambovita.

Potrivit ultimelor date din ancheta, in apartamentul inchiriat de olandez, in sectorul 2 din Bucuresti, s-au gasit probe potrivit carora barbatul a intretinut relatii sexuale cu o alta persoana decat fetita pe care ar fi ucis-o!

Anchetatorii au refacut traseul cetateanului olandez suspectat ca a rapit-o, iar mai apoi a ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru, fetita de 11 ani din Gura Sutii, judetul Dambovita, potrivit observator.tv.

Olandezul a aterizat, miercuri, 18 septembrie, pe Aeroportul Otopeni. De aici, barbatul a mers in Bucuresti, mai precis in sectorul 2, unde a inchiriat un apartament in regim hotelier, unde a stat o zi. Vineri, 20 septembrie, suspectul a plecat la Gura Sutii cu o masina pe care o inchiriase, un Volkswagen Tiguan, unde a ajuns la ora 17.16, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

O alta camera de supraveghere l-a depistat pe olandez la ora 18.00, tot in Gura Sutii. Atunci, barbatul a plecat din localitate.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat ca masina se afla in custodia politiei si ca au fost gasite deja probe in interiorul vehiculului.

De asemenea, in apartamentul inchiriat de barbat s-au gasit probe potrivit catora barbatul a intretinut relatii sexuale cu o alta persoana decat fetita.

Olandezul a plecat din Romania sambata, 21 septembrie. Barbatul a fost filmat pe camerele de supraveghere imbarcandu-se in cursa Bucuresti-Amsterdam.

coral