O ceartă, soldată cu sticle sparte și tulburarea liniștii publice, a avut loc în cursul zilei de sîmbătă, 9 aprilie, într-un local din Câmpia Turzii. Din câte se pare, altercația ar fi avut loc între doi iubiti, ambii cetățeni străini, dintre care unul era soldat american de la baza militară din zonă. Două mașini de poliție și o ambulanță au făcut deplasarea la fața locului.

"La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, politiștii au fost sesizați despre faptul că la un local public, situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Câmpia Turzii, un bărbat ar fi căzut pe podea și este inconștient.

În baza sesizării, s-a format echipă operativa care s-a deplasat la fața locului unde au stabilit faptul că acesta ar fi fost implicat într-o stare conflictuală. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că starea conflictuală ar fi fost degenerată pe fondul consumului de alcool, între bărbatul de 25 de ani de cetățenie americană și o tânără de 24 de ani, de cetățenie italiană. În urma conflictului tânăra ar fi spart geamul unei uși din interiorul localului.

Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate. Având în vedere aspectele constatate, tânăra de 25 de ani a fost sancționată contravențional cu amendă in valoare de 500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.", arată reprezentanții IPJ Cluj.

coral